Kim Kardashian, apariţie sexy în felicitarea de Crăciun a familiei

Starleta a purtat o rochie îndrăzneaţă în tradiţionala fotografie pe care clanul Kardiashian o realizează în fiecare an, înainte de Sărbători.

La fiecare început de decembrie, Kardashianii realizează o felicitare de Crăciun. Şi, ca de obicei, Kim Kardashian se află în centrul atenţiei. Creaţia lor din acest an a depăşit orice aşteptări.

Starleta în vârstă de 33 de ani a îmbrăcat o rochie neagră, realizată de Yves Saint Laurent, care îi scoate în evidenţă formele generoase. Creaţia, lungă până la pământ, cu o despicătură care lasă la vedere piciorul bine lucrat, şi amplu decupată în zona bustului, se mula perfect pe contururile rotungite ale vedetei.

Imaginea din acest an a fost realizată de un fotograf renumit, David LaChapelle. Acesta a rugat-o pe Kim să-şi vopsească în negru părul, dar ea a refuzat. Când a văzut-o cu părul aranjat, LaChapelle i-a explicat scurt cum vrea să arate: "Vreau să fii o nenorocită de maşină de făcut sex". Zis şi făcut. Kim s-a dus din nou în faţa oglinzii. Când s-a întors, avea părul vâlvoi. Nici de data asta n-a scăpat: "Ai părul mai mare decât fundul", a taxat-o Bruce Jenner, fost sportiv şi cunoscut om de televiziune american, căsătorit cu Kris Jenner, fostă Kardashian.



Felicitarea din acest an a fost elaborată într-un stil post-apocaliptic, într-un decor strălucitor ce evocă un cazino în care domneşte haosul, cu manechine dezmembrate aruncate ici-colo şi o droaie de reviste azvârlite pe jos.

Vedetele feminine ale clanului Kardashian pozează în rochii negre. Khloe şi Kourtney sunt îmbrăcate în rochii negre, potrivite pentru un cocktail, în timp ce Kris Jenner stă pe o maşină de joc, cu o mască inspirată de cea a reginei egiptene Cleopatra. Bruce Jenner apare într-o ipostază ciudată, captiv într-o capsulă din care pare să nu aibă scăpare.

Întreaga imagine, din care lipsesc mulţi dintre bărbaţii clanului, precum Kanye West, Scott Disick, Rob Kardashian şi Lamar Odom, precum şi North, fetiţa lui Kim. Iniţial, David LaChapelle a dorit ca în felicitare să apară doar femeile Kardashian, fără bărbaţi şi fără copii, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Kim nu a gustat însă ideea. "Copiii ar trebui să ia şie ei parte la asta. Ştiu că e un artist, dar asta e felicitarea de Crăciun a familiei noastre. Vor poza şi ei", a scris starleta despre alegerea lui LaChapelle.



Bruce n-a fost nici el încântat de viziunea fotografului despre ediţia din acest an: "Asta nu e felicitarea de Crăciun a fetelor, e felicitarea familiei noastre. Am făcut-o timp de 23 de ani şi acum vor s-o schimbe? Este felicitarea mamei şi felicitarea mea de Crăciun", a spus Bruce.



În cele din urmă, după cum puteţi vedea, s-a ajuns la un compromis. Felicitarea din acest an este cu totul diferită de cea din decembrie 2012, când tot clanul Kardashian, inclusiv animalele de companie, s-au îmbrăcat în alb pentru tradiţionala fotografie de dinainte de Sărbători, notează Daily Mail.

 

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod