Kim Kardashian a luat-o de la zero: Kanye West i-a zis că are un stil oribil şi i-a aruncat hainele

Kanye West a învăţat-o pe Kim Kardashian ce înseamnă să ai stil


Kim Kardashian a vorbit şi la începutul acestui an despre influenţa pe care o are Kayne West asupra stilului ei. Potrivit Glamour, vedeta a renunţat la ochelarii de soare cu lentile mari după ce soţul său i-a atras atenţia să nu mai poarte modele oversize. "Kanye mi-a trimis un mail întreg despre asta, spunându-mi <<Nu mai purta ochelari mari>>. Mi-a trimis un milion de poze din anii '90 cu ochelari cu lentile mici", a spus vedeta într-un episod din show-ul de televiziune.

Influenţa lui Kanye West merge chiar mai departe: potrivit revistei People, Kim Kardashian a purtat în ultimii ani câteva creaţii din linia lui vestimentară, Yeezy, iar în ultimele luni Kim a avut mai multe apariţii în ţinute din această gamă.

Deşi a pornit de la zero în domeniul stilului, Kim Kardashian a făcut un salt uriaş şi a devenit una dintre cele mai mediatizate persoane din lume.

Iar influenţa sa se face simţită nu doar în televiziune şi pe reţelele de socializare, ci şi la Casa Albă. Preşedintele SUA, Donald Trump, a dispus, la începutul acestei luni, comutarea unei pedepse la închisoare pe viaţă a unei femei condamnate pentru trafic de droguri, a cărei cauză a fost susţinută de vedeta de televiziune în cursul unei vizite la Casa Albă. Femeia în vârstă de 63 de ani se află de 20 de ani în închisoare pentru trafic de droguri, iar acum are şansa de a fi eliberată sub control judiciar.

Această reuşită pe plan politic i-a determinat pe jurnalişti să afle dacă starleta are ambiţii şi în acest sector.
Kim Kardashian West a ezitat când a fost întrebată în timpul emisiunii "The Van Jones Show", difuzată de CNN, dacă s-ar vedea în viitor candidând la preşedinţia Statelor Unite. "Nici nu cred că m-am gândit la asta", a răspuns vedeta.

Când moderatorul a precizat că preşedinţia lui Trump demonstrează că o celebritate ar putea fi preşedinte, Kardashian a spus: "Da, ştiu, tocmai de aceea Kanye îl iubeşte. Este ideea că orice s-ar putea întâmpla". Kim a precizat că "niciodată nu ar trebui să spui niciodată", dar a explicat că această declaraţie nu ar trebui să fie interpretată greşit.
"Nu asta intenţionez. Vreau doar să ajut, persoană cu persoană. Câteodată mă gândesc că dacă mai mulţi oameni ar pune pe plan secund sentimentele personale şi ar vorbi despre problemele importante, s-ar putea face multe lucruri", a adăugat ea.


Foto: Hepta

22 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod