Kim Basinger, frumuseţe şi la bătrâneţe: Actriţa arată magnific la 63 de ani

Kim Basinger
Actriţa a ieşit la o cină romantică în compania iubitului ei, hair stilistul Mitch Stone


Kim Basinger şi Alec s-au despărţit în anul 2000 şi au finalizat divorţul doi ani mai târziu. Baldwin s-a căsătorit în iunie 2012 cu Hilaria, cu care are trei copii - Carmen (3 ani), Rafael (un an şi 9 luni) şi Leo (6 luni).

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe din lume în anii '80 - '90, Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, în "Niciodată să nu spui niciodată" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery.

Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 săptămâni şi jumătate", "Batman" şi "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.

Pentru prima dată în ultimii 26 de ani, după apariţiile în drama cu accente erotice "9 săptămâni şi jumătate" (1986), ea a jucat din nou alături de Mickey Rourke, în 2012, de data aceasta într-un thriller politic, "Black November".

Mickey Rourke a interpretat în acest film rolul unui director de companie petrolieră lipsit de scrupule, a cărui firmă se face vinovată de distrugerea unor sate în Nigeria.
Rourke şi Basinger au apărut şi pe afişul lungmetrajului "The Informers" din 2008, însă ei nu au avut nicio scenă comună în acel film, notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Septembrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • krokus pe 16 Sep 2017, 09:03
    parfum de batranete

    Numai un gerontofil s-ar mai culca cu asta . Este trecuta,pielea emana un miros de batranete,de moarte,de capat de drum,banuiesc ca este vb de metan.Daca nu ar fi Kim Basinger ar fi invizibila pe strada. Asa se intampla cu majoritatea femeilor care in scurta lor tinerete se bazeaza doar pe frumusete(nu-i cz de fata)

    1
    1

  • filimon felicia pe 7 Mar 2017, 16:07
    Frumusete la apus-Kim Basinger

    Daca pana acum nu a recurs la chirurgia estetica, nu s-a injectat cu botox, bravo ei, arata grozav, nu duce lipsa de admiratori si anuleaza mitul ca femeile trecute de 50 de ani se transforma obligatoriu in babe si unica salvare a lor este sa-si ingrijeasca nepotii. Iata ca frumoasa Kim intrece asteptarile si se poate afisa fara teama la bratul oricarui barbat de succes, poate participa fara rezerve la evenimente mondene, este o aparitie care face cinste sexului mult criticat.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod