Khloe Kardashian pune piciorul în prag: Divorţează dacă Lamar calcă iar strâmb!

Vedeta a renunţat la despărţirea de soţul său, care a jurat că o iubeşte după şi-a revenit din comă, dar nu va ezita dacă el va cădea din nou în patima drogurilor.

Poate că Lamar Odom şi Khloe Kardashian nu vor divorţa, dar asta nu înseamnă că starleta de reality show e dispusă să suporte orice. După ce baschetbalistul a fost găsit fără cunoştinţă în urma unei supradoze de droguri, consumată într-un bordel din Las Vegas, pe 13 octombrie, soarta s-a întors în mod neaşteptat în favorea lui. După ce s-a trezit din comă el i-a spus soţiei sale că o iubeşte, iar ea, înduioşată, a decis să renunţe la cererea de divorţ pe care o depusese în instanţă.

Potrivit tabloidului online TMZ, Khloe i-a pus o condiţie esenţială la Lamar pentru a rămâne cu el: să renunţe definitiv la droguri şi să redevină bărbatul de care s-a îndrăgostit. "Khloe s-a săturat ca oamenii să-i scrie pe reţelele de socializare că a fost naivă pentru că a renunţat la divorţ.

Ea ştie mai bine ca oricine despre lupta lui Lamar cu drogurile. Lăsând sentimentele deoparte, a renunţat la divorţ pentru că Lamar nu mai are pe nimeni care să-l ajute să se pună pe picioare", a declarat o sursă. "Lamar figurează pe poliţa de asigurare semnată de Khloe, aşa că are nevoie de ea", a mai spus persoana citată.

Khloe Kardashian a anulat procedura de divorţ de soţul ei la o săptămînă după ce sportivul american şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în comă.
Site-ul TMZ.com, revista People şi postul de televiziune E!, care difuzează reality-show-ul "Keeping Up With the Kardashians", au anunţat că avocatul starletei Khloe Kardashian a cerut unui judecător din Los Angeles, miercuri, să retragă cererea de divorţ semnată de ambele părţi la începutul acestui an şi care aştepta pronunţarea finală a instanţei, informează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod