Khloe Kardashian a devenit mamă: Vedeta a născut o fetiţă

Vedeta de televiziune în vârstă de 33 de ani a devenit joi mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume o fetiţă.
Vestea a fost anunţată prin mesaje postate pe reţelele de socializare de membrii familiei ei. Prima care a scris a fost mama vedetei, Kris Jenner, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit TMZ, iubitul vedetei, jucătorul de baschet Tristan Thompson a fost alături de ea, la spitalul de lângă Cleveland, în statul american Ohio, deşi în presă au apărut în ultimele zile informaţii despre infidelitatea lui. Tabloidul online american a scris că Tristan şi-a înşelat iubita în octombrie anul trecut, când aceasta era însărcinată în trei luni, iar în urmă cu cinci zile el a fost fotografiat în timp ce intra seara într-un hotel din New York, însoţit de o dansatoare de striptease.

Fetiţa lui Khloe este cel de-al treilea copil care vine pe lume anul acesta în familia Kardashian după ce Kim, sora mai mare a lui Khloe, a dat naştere unei fetiţe, Chicago, în ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat, iar sora vitregă Kylie Jenner a născut-o în februarie pe Stormi, al cărei tată este rapperul Travis Scott.

Khloe Kardashian, în vârstă de 33 de ani, care a postat informaţii despre sarcină pe contul său de Instagram urmărit de 74 de milioane de admiratori, a anunţat în decembrie că este însărcinată cu primul copil, tatăl fiind iubitul vedetei, Tristan Thompson, jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers din NBA.

Khloe Kardashian a fost căsătorită anterior cu jucătorul de baschet Lamar Odom.

Thompson este tatăl unei fetiţe cu fosta sa prietenă Jordan Craig, autoarea unui blog de lifestyle, care a născut în 2016 după ce atletul a început relaţia cu Kardashian.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod