Kelly Osbourne dezvăluie cum a slăbit

Vedeta spune că dietele și exercițiile fizice nu dau rezultate dacă nu ești împăcată cu tine însăți. Fericirea trebuie să vină înainte de a slăbi, nu doar după, crede ea. Dovada: Kelly poartă acum rochii cu cinci măsuri mai mici.

Contul ei de Twitter este invadat de mituri despre slăbit și de sfaturi despre cum să-ți menții silueta. Dar secretul său este unul neașteptat: Kelly Osbourne crede că pentru a slăbi trebuie să fii un om fericit. Totul pornește de la starea de spirit adecvată, fără de care orice efort este zadarnic, consideră vedeta.

"Oamenii cred că am slăbit și asta m-a făcut să mă simt fericită, dar nu așa se întâmplă. Trebuie să fii fericit înainte", a declarat fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne pentru revista In Touch. "Am făcut o schimbare în viața mea, iar slăbitul a fost un punct de cotitură uimitor", a adăugat ea.

"Fac câte o jumătate de oră de exerciții cardio, fac și antrenamente în aer liber, yoga sau Pilates, le combin", a explicat Kelly.



Vedeta a dezvăluit și ce mănâncă acum. Dimineața, ea preferă cereale sau o omletă dintr-un ou, la prânz optează pentru un burger din carne de curcan, iar cina conține o porție de carne și legume.



Kelly recunoaște însă că are și ea zilele ei proaste, scrie cotidianul britanic Daily Mail. "Am mai și trișat", recunoaște ea. "Am o zi pe săptămână în care mănânc tot ce (...) vreau", explică vedeta, sfătuindu-i pe fanii săi să facă la fel dacă vor să obțină mai ușor rezultate: "Niciodată nu te lipsi de ceva, pentru că vei avea și mai mare nevoie de acel ceva. Oamenii înfometați sunt mizerabili."



Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timpde cinci zile pe săptămână și a adoptat un regim alimentar sănătos.

În 2010, ea a pozat pentru revista americană "Shape", îmbrăcată într-un costum de baie roşu, recunoscând că au existat momente în care fericirea a copleşit-o. Vedeta a declarat că a fost pentru prima oară când pozează în costum de baie şi că a plâns de fericire în timpul şedinţei foto.



În urma unor schimbări majore în alimentaţie şi stilul de viaţă Kelly a suferit o pierdere dramatică în greutate. "Obişuiam să mănânc numai chipsuri şi prăjituri. A trebuit să încep să fac alegeri mai bune", a mărturisit Kelly.



Vedeta a dezvăluit că a fost foarte judecată pentru aspectul său fizic în trecut şi că probabil asta a facut-o să ajungă de trei ori la dezintoxicare. "Eram atât de furioasă din cauza lucrurilor care se spuneau despre mine. Cred cu adevărat că acesta este motivul pentru care m-am refugiat în Vicodin şi am ajuns de trei ori la dezintoxicare. Pur şi simplu mă uram", a povestit Kelly Osbourne.



După ce a slăbit 20 de kilograme şi a adoptat un look nou, Kelly Osbourne a declarat în 2010 că vrea să-şi îndepărteze tatuajele.

Kelly a explicat că a luat această decizie în timpul filmărilor pentru noul ei film "Should've Been Romeo", pentru care câteva dintre tatuajele vedetei au fost acoperite cu machiaj. "Unele încă au o semnificaţie specială, cum ar fi cel cu numele fratelui meu, dar acum simt că unele dintre ele au fost o greşeală", a declarat ea.



În 2009, Kelly povestea că tatuajele au fost o formă de răzvrătire împotriva părinţilor săi, deşi tatăl lui Kelly, Ozzy Osbourne are decorată la rândul său o bună parte din corp. "Cred că tatuajele au fost o formă de a-mi face rău pentru că ştiam că îi supără pe părinţii mei", spunea anul trecut fiica solistului Black Sabbath.


Foto: Hepta / AFP/Mediafax





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod