Kelly Clarkson îşi „altoieşte“ copiii: „Părinţii îmi dădeau câte o palmă şi mi-a prins bine“

Kelly Clarkson crede că o palmă la fund e necesară ca să se facă respectată atunci când fiica ei nu o ascultă


Artista care a suferit o tulburare alimentară în adolescenţă consideră că acel moment a fost o perioadă neagră din cariera sa, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Credeam că singura cale de scăpare este să renunţ", a spus ea, povestind că făcea des exerciţii fizice pentru a-şi menţine silueta: "Mi-am distrus genunchii şi tălpile, pentru că tot ceea ce făceam era să-mi pun căştile şi să alerg.

Eram tot timpul în sala de sport."

Kelly a dat asigurări că acum nu mai este preocupată de greutatea sa. "Nu sunt obsedată de greutatea mea, ăsta e probabil unul dintre motivele pentru care alţii au o problemă cu asta", a spus ea într-un interviu publicat în 2015 de REDBOOK. "Doar unii se nasc slabi şi au un metabolism excelent, iar eu nu-s aşa. Aş vrea să am un metabolism mai bun. Întotdeauna vrei să ai ceea ce are altul", a adăugat cântăreaţa.

Născută pe 24 aprilie 1982 în Fort Worth, Texas, Kelly Brianne Clarkson este cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi autoare de cărţi de copii.
A devenit cunoscută în 2002, după ce a câştigat primul sezon al emisiunii "American Idol", succes care i-a adus un contract cu casa de discuri RCA Records. Single-ul ei de debut, "Before Your Love/A Moment Like This", a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 şi a devenit cel mai bine vândut single din SUA în acel an. Ulterior, în 2003, artista şi-a lansat albumul de debut, "Thankful", care s-a situat pe locul I în topul Billboard 200.

Pentru cel de-al doilea album al ei, "Breakaway" (2004), Kelly Clarkson a ales un stil mai aproape de pop rock.
Acesta s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume şi i-a adus artistei două premii Grammy.

Însă, cel de-al treilea album al său, "My December" (2007), a generat un conflict între artistă şi casa de discuri, din cauza stilului său mai "întunecat", compania refuzând să-l promoveze la capacitate maximă, relatează News.ro.

Cariera cântăreţei Kelly Clarkson a revenit pe o pantă ascendentă după lansarea celui de-al patrulea album, "All I Ever Wanted" (2009). Artista a mai lansat patru albume: "Stronger" (2011), "Wrapped in Red" (2013), "Piece by Piece" (2015) şi "Meaning of Life" (2017).

Kelly Clarkson a vândut peste 25 de milioane de albume şi 36 de milioane de single-uri în întreaga lume.
Cântăreaţa a primit numeroase premii, între care se numără trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards şi patru American Music Awards.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod