Kelly Clarkson divorțează după 7 ani de căsnicie: Urmează un proces de 45 de milioane de dolari

Cântăreaţa şi vedeta de televiziune Kelly Clarkson a depus actele de divorţ după un mariaj de aproape 7 ani cu impresarul Brandon Blackstock, cu care are doi copii.

Kelly Clarkson, care este şi jurat la show-ul de televiziune "The Voice", a depus actele sub numele Kelly Blackstock, pe 4 iunie, la Los Angeles.

Artista, care are o avere de 45 de milioane de dolari, a invocat diferenţe ireconciliabile, solicitând instanței să nu fie obligată să plătească pensie alimentară şi revenirea la numele Clarkson în acte. Din documentele depuse rezultă că a existat un contract prenupţial, relatează The Blast.

Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani şi Blackstock, în vârstă de 43 de ani, au împreună o fiică, River, în vârstă de 5 ani şi un băiat în vârstă de 4 ani.



Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2013, acesta fiind primul mariaj pentru Kelly Clarkson şi al doilea pentru Blackstock, care mai are doi copii din prima căsnicie.

Brandon Blackstock este fiul fostului manager al artistei.

Artista a depus actele de divorț pe 4 iunie. Potrivit TMZ, data despărțirii urmează să fie stabilită, iar acest lucru poate fi o capcană pentru cuplurile care divorțează, foștii soți intrând deseori în litigiu. În cazul unei dispute între părți asupra datei despărțirii, instanța va căuta dovezi care să ateste că unul dintre soți a căutat să provoace ruperea căsniciei, notează tabloidul online american.

Luna trecută, Clarkson a pus în vânzare casa din Encino, California, la un preț de zece milioane de dolari.
În decembrie anul trecut, ea a redus cu un milion de dolari prețul solicitat pentru o altă proprietate, o vilă luxoasă din Tennessee, construită pe malul unui lac, pe care o vindea cu 7,49 milioane de dolari după ce a cumpărat-o în 2012.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod