Kelly Clarkson a avut depresie fiindcă nu reuşea să slăbească: „Am vrut să-mi pun capăt zilelor“

Vedeta în vârstă de 35 de ani a suportat foarte greu presiunea industriei muzicale care o obliga să slăbească. Ea mărturisit că se simţea oribil.

Kelly Clarkson a trecut prin momente grele la începutul carierei sale, când era nevoită să slăbească pentru a se putea încadra în standardele industriei muzicale. Într-un interviu pentru publicaţia Attitude, cântăreaţa a făcut o mărturisire şocantă: "Eram foarte slabă. Vroiam să mă sinucid", a spus ea.

Kelly a adăugat că se simţea oribil şi nu mai suporta să slăbească. "Am fost extrem de nefericită timp de patru ani, dar nu îi păsa nimănui, pentru că din punct de vedere estetic îndeplineam condiţiile", a adăugat ea.

Artista care a suferit o tulburare alimentară în adolescenţă consideră că acel moment a fost o perioadă neagră din cariera sa, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Credeam că singura cale de scăpare este să renunţ", a spus ea, povestind că făcea des exerciţii fizice pentru a-şi menţine silueta: "Mi-am distrus genunchii şi tălpile, pentru că tot ceea ce făceam era să-mi pun căştile şi să alerg.

Eram tot timpul în sala de sport."

Acum, Kelly, care are o fetiţă în vârstă de doi ani şi un băieţel de un an şi jumătate cu soţul ei, Brandon Blackstock, nu mai este obsedată de greutatea sa. "Nu sunt obsedată de greutatea mea, ăsta e probabil unul dintre motivele pentru care alţii au o problemă cu asta", a spus ea într-un interviu publicat în 2015 de REDBOOK. "Doar unii se nasc slabi şi au un metabolism excelent, iar eu nu-s aşa. Aş vrea să am un metabolism mai bun.
Întotdeauna vrei să ai ceea ce are altul"
, a adăugat cântăreaţa.

Kelly Clarkson a povestit că a schimbat lucrurile după ce şi-a lansat cel de-al treilea album, "My December", în 2007, pe care l-a produs şi la scrierea căruia a şi contribuit. "În albumul «My December» există o melodie intitulată «Sober», cu versul: «Am smuls buruienile şi am păstrat florile». Îmi trăiesc viaţa după acest vers, pentru că persoanele cu care te înconjori te definesc", a explicat ea.
"Pe vremea aceea mă aflam în preajma unor persoane cu influenţă foarte negativă asupra mea. Am reuşit să scap înfruntându-i. Am avut, însă, sprijinul unor persoane minunate care se aflau lângă mine", a adăugat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod