Keanu Reeves și vorbele pe care nu le-a spus: Cum a ajuns starul din „John Wick“ să fie criticat pentru un interviu inventat

Reprezentantul actorului a declarat că interviul în care spunea că este un singuratic și că nu are pe nimeni în viața lui a fost inventat.

În ultimele zile, au tot apărut declarații ale actorului american, scoase dintr-un interviu în care el vorbea despre viața sa și mărturisea că este singur. Interviul a fost publicat marți de site-ul malaezian Star2.com și a inclus un pasaj în care Keanu spunea că este "un tip singuratic" și că nu are pe nimeni în viața sa după ce a fost întrebat ce înseamnă dragostea pentru el.

Un reprezentant al actorului a anunțat, însă, că interviul a fost "inventat", fiind o însăilare a unor răspunsuri din mai multe interviuri reale, anunță HuffPost.



Interviul fals este semnat de Philip Berk și începe cu câteva întrebări despre rolul său emblematic, Neo, din seria "Matrix", apoi autorul "îl întreabă": "Ce înseamnă dragostea pentru tine?". "Te referi la dragostea romantică? Știi, eu-s un tip singuratic. N-am pe nimeni în viața mea. Dar dacă e să se întâmple, aș respecta și aș iubi acea persoană; sper că mi se va întâmpla", este răspunsul cu care a fost creditat actorul.

Următoarea întebare a fost dacă el e mulțumit să fie singur, iar răspunsul publicat a fost: "Nu-mi fac prea multe griji pentru mine.
Sunt un actor, așa că n-am ce să răspund în privința asta."

Cum Reeves este unul dintre cei mai urmăriți și mai populari actori, în special datorită stilului său de viață foarte simplu, aceste cuvinte au atras imediat atenția, iar pe rețelele de socializare s-a creat o dezbatere - unii fiind întristați de pustiul din inima actorului, alte persoane catalogându-l drept incel - un membru al unei subculturi online, a cărei membri sunt incapabili să se implice într-o relație amoroasă sau să-și găsească un partener sexual, deși și-ar dori acest lucru.

Un publicist al actorului a declarat pentru HuffPost că acest interviu nu a avut loc: "A fost compus din mai multe interviuri și cele mai multe dintre întrebări nu au fost puse.
Au fost inventate"
, a spus acesta. Precizarea nu a pus capăt dezbeterii de pe rețelele de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod