Keanu Reeves împlinește 57 de ani: 10 lucruri inedite despre cel mai atipic star de la Hollywood

Nu pune mâna pe femeile cu care pozează


Pe o pagină de Facebook au apărut mai multe imagini în care Reeves apare alături de femei care îl roagă să se fotografieze cu ele, dar nu le atinge. Keanu Reeves nu refuză rugămintea de a face o poză, dar are grijă să-și țină mâna la distanță în spatele femeii lângă care se află. Motivul e necunoscut. Unii sunt de părere că astfel evită posibile acuzații de comportament inadecvat. "A fost deștept, fiindcă știe că va fi țintit de persoane sexiste și feministe", a scris cineva, adăugând: "Vor veni cu întrebări tâmpite, de genul <<O, uau, dar de ce o ține de șolduri?>>."
Alții susțin că Reeves face asta pur și simplu din politețe.

Cineva a scris că actorul nu atinge oamenii cu care pozează din respect pentru spațiul lor privat: "Nu cred că a îmbrățișa pe cineva care te roagă să faci o poză este lipsă de respect, cel puțin teoretic. Dar să-i respecți spațiul privat e ceva inteligent, pentru că arată că ai grijă."
"Așa interpretez și eu asta - respectă spațiul lor personal. Nu cred că reacționează la Mișcarea Me Too. Așa este el (...)", a scris o admiratoare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod