Keanu Reeves, bărbatul care nu pune mâna nici când e rugat: Starul nu le atinge pe femeile care pozează cu el și nimeni nu știe de ce

Fanii au observat că actorul evită să atingă femeile cu care acceptă să pozeze, dar nimeni nu știe exact motivul


Alții resping această teorie, susținând că Reeves face asta pur și simplu din politețe. Cineva a scris că actorul nu atinge oamenii cu care pozează din respect pentru spațiul lor privat: "Nu cred că a îmbrățișa pe cineva care te roagă să faci o poză este lipsă de respect, cel puțin teoretic. Dar să-i respecți spațiul privat e ceva inteligent, pentru că arată că ai grijă."

O femeie a răspuns: "Așa interpretez și eu asta - respectă spațiul lor personal. Nu cred că reacționează la Mișcarea Me Too.

Așa este el (...)."

"Am văzut mulți oameni comentând că e trist așa ceva, dar ceea ce este cu adevărat trist e obsesia de a atinge femei într-un anumit moment. El este doar respectuos cu corpurile altora", a scris o utilizatoare.

În ultimii ani, Keanu Reeves a atras atenţia cu stilul său de viaţă ieşit din tipare. El a devenit subiectul unor meme-uri pe internet, cel mai cunoscut dintre acestea fiind "sad Keanu", creat în 2010, când o imagine, în care starul aflat singur pe o bancă, arătând neîngrijit, în timp ce mânca un sandvich, i-a îngrijorat pe fani. Actorul părea să fi ajuns într-un punct critic, iar admiratorii lui au organizat pe Facebook o campanie de "salvare" a actorului.
De atunci, în fiecare an, pe 15 iunie, are loc "Cheer Up Keanu Day".

Preocuparea fanilor nu a fost inutilă, pentru că actorul care a cucerit lumea cu rolurile din "Point Break/La limita extremă" şi "Matrix" n-a avut o viaţă uşoară. După o copilărie grea, în care la numai trei ani a fost părăsit de tatăl său, Samuel Nowlin Reeves, iar mama lui a avut 5-6 parteneri, a trecut din oraş în oraş şi din şcoală în şcoală. Keanu a urmat cursurile a patru licee şi s-a luptat cu dislexia.

Cel mai bun prieten al său, actorul River Phoenix, a murit în 1993, din cauza unei supradoze de droguri, la doar 23 de ani, tragedie care l-a zdruncit puternic.

În 2000, fiica actorului, Ava, a murit la naştere.
Durerea a fost atât de mare, încât Keanu şi iubita lui, Jennifer Syme, s-au despărţit. Aceasta a murit un an mai târziu, într-un accident auto, lăsându-l pradă suferinţei şi regretelor.

Sora lui, Kim, cu doi ani mai mare decât el, despre care Keanu spune că este cea mai buna prietenă a sa, s-a luptat ani buni cu leucemia.

Modest şi echilibrat, Keanu Reeves nu pune preţ pe bani. Deşi are o avere de 100 de milioane de dolari, el continuă să circule cu metroul, are grijă de sora şi de mama lui şi obişnuieşte să doneze sume importante în scopuri caritabile. "Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc. Aș putea să trăiesc cu ceea ce am deja și în următoarele secole", a declarat starul într-un interviu publicat de revista Hello!.

Keanu Reeves a devenit subiectul unui trend amuzant pe internet: pe Twitter a fost înfiinţat contul intitulat @keanuthings - "Keanu Doing Things/Keanu Făcând Lucruri", în care sunt postate imagini inedite cu actorul canadian în timp ce acesta face tot felul de lucruri neobişnuite pentru un star.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod