Katy Perry, obsedată de vitamine: Cântăreaţa se îndoapă cu pastile!

Una e să ţii la sănătatea ta şi să ai grijă să urmezi un regim de viaţă corect şi altceva să înghiţi pungi pline cu vitamine şi tot felul de suplimente alimentare ca să te menţii în formă. Asta e deja obsesie, iar vedeta americană se mândreşte cu "nebunia" ei.

Katy a postat recent pe Twitter o imagine în care se pot vedea vitaminele pe care le ia de trei ori pe zi. Şi sunt atât de multe, încât ar trebui să facă un test antidoping când urcă pe scenă!

Fiecare pungă are lipit un bileţel pe care scrie când trebuie luate pastilele respective. O pungă conţine vitamine care trebuie înghiţite dimineaţa, după ce Katy se trezeşte, a doua pungă conţine pastilele ce trebuie luate după micul dejun, iar a treia pungă este pentru cină, relatează ziarul britanic Daily Mail. "Ştiu totul despre suplimente şi vitamine", a scris vedeta lângă fotografia de pe Twitter. 

Preocupată de silueta ei deloc zveltă, Katy Perry a vorbit întotdeauna deschis despre eforturile pe care le face pentru a urma un stil de viaţă sănătos şi despre dietele pe care le urmează.

"Când mergeam în turnee îmi plăcea să mănânc o supă uşoară, puţin pui la grătar, iar la cină un pic de quinoa cu sparanghel la grătar. Era foarte important să am o alimentaţie echilibrată pentru a fi sigură că am suficientă energie pentru a duce un show de două ore", a declarat ea pentru revista People.



Cântăreaţa în vârstă de 28 de ani s-a întors săptămâna trecută dintr-o vacanţă petrecută în Caraibe, alături de câteva prietene, având o siluetă care demonstra că dieta şi programul de fitness n-au fost în zadar.



Presa de peste Ocean a scris în această primăvară că vedeta s-a despărţit din nou de John Mayer, după o relaţie care a durat de această dată doar şapte luni.
Katy Perry şi John Mayer au început o relaţie în iunie 2012, la mai puţin de un an după ce cântăreaţa americană divorţase de actorul britanic Russell Brand, după o căsnicie care a durat 14 luni. După o scurtă despărţire în august, Perry şi Mayer s-au reîmpăcat şi au confirmat că formează din nou un cuplu.



Cei doi cântăreţi au petrecut de atunci mai multe vacanţe împreună, inclusiv cea de Crăciun, alături de familia Perry, iar în februarie John Mayer s-a declarat extrem de optimist în legătură cu relaţia sa, pe care o considera "foate umană" şi a lăsat să se înţeleagă că intenţionează să se căsătorească cu Katy Perry.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod