Katy Perry, o fată de preot a ajuns să fie votată drept cea mai sexy femeie

În ultimii ani, s-a evidenţiat atât pentru recordurile muzicale pe care le-a atins, cât şi pentru zbuciumul din viaţa personală. Anul acesta, cântăreaţa a fost votată de cititorii revistei Men's Health drept cea mai fierbinte femeie din 2013, detronând astfel femei celebre precum Mila Kunis, Jennifer Lawrence sau Jennifer Aniston.

La 28 de ani, Katy Perry se numără printre cele mai de succes cântăreţe ale anului, devenind cunoscută pentru talentul formidabil, dar şi pentru stilul ei neconvenţional. Potrivit revistei Billboard, cântăreaţa a vândut peste 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite, datorită unor hituri precum "Firework", "California Girls", "E.T." sau "Hot N Cold". Însă Katy nu s-a remarcat doar pe plan profesional. Cântăreaţa a ajuns în atenţia presei şi datorită relaţiilor cu bărbaţi celebri precum Travis McCoy, Mika, Josh Groban, Robert Ackroyd, Robert Pattinson şi a scurtei căsnicii (de un an) cu actorul Russell Brand. Din anul 2012, vedeta are o relaţie cu John Mayer marcată de numeroase despărţiri şi împăcări. Despre suişurile şi coborâşurile din viaţa ei privată şi profesională, artista vorbeşte într-un film 3D intitulat "Katy Perry: Part Of Me", lansat în 2012.


Katy Perry, pe numele său adevărat Kathryn Elizabeth Hudson, s-a născut în Santa Barbara, California, S.U.A. A devenit cunoscută la nivel mondial odată cu lansarea controversatei piese "I Kissed a Girl", care a urcat rapid pe primele poziţii din topuri în peste 20 de ţări, precum Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia, Irlanda sau România. Artista s-a născut într-o familie credincioasă, tatăl fiind pastor. Astfel că tânăra Katy a crescut ascultând muzică gospel şi cântând în corul bisericii. După terminarea liceului, în 2003, Katy se mută în Los Angeles, unde a semnat primul ei contract cu casa de discuri Red Hill Records, lansând primul album cu muzică gospel.


Mai târziu, cântăreaţa a ales drept surse de inspiraţie în muzică nume celebre precum Alanis Morissette, Heart, Joni Mitchell şi Incubus, dar şi din vedetele din anii '80, Cher, Cyndi Lauper, Pat Benatar, Shirley Manson, după cum ea însăşi recunoştea într-un interviu. Vedeta a optat să poarte numele de fată al mamei, Perry, pentru a nu se confunta cu Katy Hudson cu numele actriţei Kate Hudson.

9 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod