Katie Holmes şi Jamie Foxx se iubesc şi nu mai pot să se ascundă

Katie Holmes şi Jamie Foxx nu au fost niciodată văzuţi împreună până acum

 


Actriţa era îmbrăcată într-o rochie lungă, albastră, de vară şi purta o pălărie şi ochelari de soare, în timp ce câştigătorul premiului Oscar purta pantaloni sport Adidas bleumarin şi un tricou de aceeaşi culoare. Şi el avea o pălărie pe cap şi ochelari de soare. Cei doi s-au plimbat în picioarele goale pe plajă şi n-au ratat ocazia de a intra puţin în apă, la mal.

Cei doi nu şi-au recunoscut niciodată relaţia.

Katie (38 de ani) şi Jamie (49 de ani) au taxat de fiecare dată informaţiile despre ei drept "ştiri false" şi au insistat că sunt doar prieteni. Prima oară s-a spus că sunt împreună în august 2013, la aproape un an de la divorţul dintre Katie Holmes şi Tom Cruise. Cei doi s-au despărţit în 2012, după un mariaj de şase ani.

Tom Cruise şi Katie Holmes s-au căsătorit în 2005, iar căsnicia lor a fost mult timp considerată printre cele mai solide de la Hollywood. Ei au o fetiţă, Suri, născută în aprilie 2006.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod