Katie Holmes şi Jamie Foxx se iubesc şi nu mai pot să se ascundă

Cei doi actori au fost fotografiaţi pentru prima oară împreună. Ei au fost surprinşi în timp ce se plimbau pe plajă ţinându-se de mână.

Despre relaţia lor s-a tot scris de mult timp încoace, dar zvonurile nu au fost confirmate şi de dovezi. De data aceasta, au apărut fotografiile care atestă fără tăgadă că starul din "Django" şi fosta soţie a lui Tom Cruise sunt împreună.

Cei doi actori care au început să se întâlnească în secret încă din 2013 au fost fotografiaţi luni, în timp ce se plimbau pe o plajă din Malibu. Katie şi Jamie au luat până acum măsuri foarte stricte pentru a-şi păstra relaţia departe de ochii publicului, întrucât Tom Cruise ar fi impus printre condiţiile divorţului o clauză potrivit căreia Katie Holmes nu are voie să aibă o relaţie publică timp de cinci ani, relatează Daily Mail.



Luni, însă, cei doi au lăsat garda jos şi au fost luaţi pe nepregătite de paparazzi în timp ce păşeau pe nisipul plajei din Malibu. Katie şi Jamie erau fericiţi şi binedispuşi, au râs şi s-au simţit bine.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod