Kate Moss recunoaște că are picioarele strâmbe

Deși se numără printre cele mai influente personaje din industria modei, top modelul britanic în vârstă de 40 de ani spune că gambele sale arată ca două paranteze.

Dincolo de imaginea glamour de care sunt înconjurate în luminile reflectoarelor, supermodelele își fac și ele probleme pentru felul în care arată. Kate Moss, de pildă, este convinsă că  are picioare urâte și evită, pe cât posibil, să le expună. Dacă nu are o prezentare sau un contract care să-i impună o anumită ținută, top modelul britanic preferă să nu poate rochii sau fuste care să se oprească deasupra genunchilor.



Kate, care a împlinit recent 40 de ani, susține că rochiile și taioarele până la genunchi o fac să pară strâmbă, întrucât are picioarele ca niște paranteze. Din această cauză, ea poartă mai degrabă rochii și taioare foarte scurte, pentru a lăsa aproape în întregime picioarele la vedere, atenuând, astfel, defectul fizic care ar fi prea vizibil dacă ar lăsa să se vadă doar gambele.



Întrebată ce reguli de stil are atunci când se îmbracă pentru o ieșire seara, vedeta a răspuns: "N-am reguli, dar nu pot niciodată ținute până la genunchi. Am picioarele strâmbe. Nu pot", a mărturisit ea pentru publicația Sunday Times.

Kate a declarat că preferă rochiile și fustele mini. Ea a povestit cum i-a cerut asistentei sale să-i scurteze un taior care costa 40.000 de lire sterline, notează Daily Mail. Fiica ei, Lila Grace, a rugat-o odată să nu-și scurteze o rochie, a povestit supermodelul. "Mereu vreau să port tot ce e mai scurt, mai scurt, mai scurt. Lila a trebuit să mă oprească într-o zi, ca să nu tai o rochie: <<Mami, n-o tăia. Arată chiar drăguț așa>", a povestit vedeta.

Pe de altă parte, Kate Moss a mai spus că are mare încredere în fotograful Corinne Day, care a ajutat-o să-și depășească momentele de nesiguranță de la începutul carierei de model, când aceasta i-a cerut de mai multe ori să pozeze nud. "M-a făcut de multe ori să-mi dau bluza jos, deși am țipat. După cinci ani în care mi-am tot dat jos hainele, am ajuns să mă obișnuiesc și să nu mă mai gândesc la defecte - picioarele îndoite, dinții strâmbi", a povestit ea.

Iar imaginile difuzate de agențiile de presă dovedesc că vedeta a purtat deseori ținute care îi scoteau în evidență picioarele.



Picioarele strâmbe, afecțiune denumită genu varum, este întâlnită la persoanele cu picioarele curbate escesiv înspre exterior, astfel încât atunci când acestea sunt ținute unul lângă celălalt, rămâne un spațiu consistent între ele. Aproximativ 5% din populația Marii Britanii are această problemă, notează ziarul Daily Mail.
Mulți copii se nasc cu această problemă din cauza poziției din uter, dar picioarele se corectează începând cu vârsta de trei ani.

Persoanele care au picioarele strâmbe au un risc mai mare de a face artrită și de a suferi de dureri de genunchi și de șold, precum și tendința de a-și răsuci degetele de la picioare atunci când pășesc.

Această afecțiune poate fi moștenită genetic, dar poate fi cauzată de o deficiență de vitamina D. Dacă picioarele nu sunt foarte strâmbe, tratamentul nu este necesar. În cazurile mai severe, pacienții trebuie să poarte niște brasarde speciale pentru a forța îndreptarea oaselor, scrie Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 8 Apr 2014, 16:32
    asa e !

    Saracuta fata bogata...are picioare ca doua crengi uscate,dar e de invatat ca nu asta conteaza cel mai mult,ci ATITUDINEA ! E dezinvolta,vesela,se misca natural,e expresiva...etc

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod