Kate Moss, fără machiaj la 43 de ani: Mai puţin glamour, mai multă încredere

Kate Moss
Cu o lună în urmă, Kate Moss nu arăta foarte bine de ziua ei


În septembrie 2016, Moss a declarat că îşi lansează propria agenţie de modelling, după aproape 30 de ani de carieră în industria modei. La începutul anului trecut, ea a părăsit Storm, agenţia care a descoperit-o la vârsta de 14 ani.

"Nu vreau deloc oameni frumoşi... Vreau să creez staruri", a spus supermodelul pentru Business of Fashion. "Vreau să mă concentrez mai mult pe gestionarea carierei oamenilor decât doar să conduc o agenţie de modelling.

Vreau ca oamenii care doresc să cânte şi să danseze şi să acţioneze", a adăugat ea.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ, notează Mediafax.

Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bine fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod