Kate Middleton, o gravidă elegantă: Apariție strălucitoare într-o rochie de gală

Ducesa de Cambdridge a participat la un eveniment caritabil, la New York. Sarcina prințesei, ajunsă în a patra lună, este tot mai pronunțată.
La Universitatea St. Andrew din Scoția s-au întâlnit, acolo s-au îndrăgostit. Ducele și ducesa de Cambridge și-au petrecut ultima seară a turneului lor de trei zile din Statele Unite participând la o cină festivă organizată în New York, în scopul strângerii de fonduri pentru această instituție universitară.

William și Kate au fost oaspeții de onoare ai evenimentului, la care invitații au donat, în medie, 10.000 de dolari fiecare, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Însărcinată în luna a patra, Kate a venit îmbrăcată într-o rochie albastră de seară, semnată de Jenny Packmam, care îi lăsa la vedere burtica tot mai pronunțată.
Deși a mai purtat această creație de două ori până atunci, prințesa nu și-a pierdut farmecul, străluciind la brațul soțului său, remarcă ziarul citat.

Kate, care a băut doar apă la acest dineu, a accesorizat ținuta cu pantofi negri, celebrul său inel de logodnă și o pereche de cercei lungi cu smaralde.

După sosire, cuplul princiar a fost condus în sala de recepții, unde au fost primiți de cei peste 450 de invitați care au plătit între 2.500 și 10.000 de dolari pentru a lua parte la dineu.



Foto: Hepta, Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod