Kate Middleton: 6 obiceiuri care o transformă într-o femeie sclipitoare

Kate Middleton este una dintre cele mai admirate femei din întreaga lume, iar frumuseţea ei naturală a reuşit să îi cucerească şi pe cei mai exigenţi dintre criticii de modă şi stil. Kate este naturală şi are o frumuseţe clasică, pe care o întreţine însă cu destul de multe eforturi.

Care sunt secretele frumuseţii prinţesei? Vrei să afli ce trucuri şi obiceiuri de înfrumuseţare are cea mai invidiată femeie a momentului? Cu siguranţă, nu este vorba doar despre dragostea prinţului William care o face să radieze sau de orele petrecute în bibliotecă.

Află care sunt secretele frumuseţii şi stilului lui Kate Middleton şi îngrijeşte-te şi tu ca o prinţesă:

1. Îşi menţine bronzul natural

Kate are tenul mereu bronzat într-o nuanţă măslinie discretă, naturală şi plăcută. Cu siguranţă, un astfel de bronz nu se obţine la solar, iar expunerea la soare probabil că nu îi este foarte la îndemână prinţesei. De aceea, Kate a recunoscut că foloseşte produse autobronzante din gama Xen Tan pentru a evita grijile legate de paloarea pielii.

2.
Are grijă ca tenul ei să fie mereu uniform


Ce-i drept, nu i-ar sta bine unei figuri regale cu pete roşii pe vârful nasului, aşa că folosirea unui produs pentru uniformizarea nuanţei tenului este esenţială pentru Kate. Prinţesa a menţionat că îi plac produsele elveţiene şi că foloseşte o cremă specială pentru uniformizare, Vita-A-Kombi 3 Spotzapper, de la Karin Herzog.

9 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod