Kate Beckinsale, siluetă senzaţională la 44 de ani: Care e secretul unui asemenea corp



La cât de bine arată, este surprinzător că vedeta încă este singură după divorţul de regizorul Len Wiseman, cu care a fost căsătorită timp de 12 ani. Cei doi s-au îndrăgostit în 2003, în timpul filmărilor pentru producţia "Underworld" şi s-au căsătorit la Bel-Air, Los Angeles, în data de 9 mai 2004. Anterior, Beckinsale a mai avut o relaţie cu fostul coleg din "Underworld", Michael Sheen, cu care are o fiică în vârstă de 19 ani, Lily Mo Sheen.


Anul trecut, Kate a fost văzută sărutându-se în West Hollywood cu Matt Rife, un actor aspirant care are jumătate din vârsta actriţei. Surse citate de Entertainment Tonight au susţinut atunci că cei doi sunt împreună, dar ei nu au mai fost văzuţi împreună.

În 2017, Kate Beckinsale a mărturisit că producătorul Hollywood a chemat-o în camera lui de hotel, pe vremea când ea avea doar 17 ani și i-a oferit alcool, iar peste câțiva ani, când s-au întâlnit din nou, Harvey a întreabat-o pe actriță dacă „a agresat-o sexual" sau nu în acea noapte.
Ea l-a vizitat pe Harvey Weinstein la hotel crezând că întâlnirea va avea loc într-o sală de conferință, nu în camera lui de hotel. "Când am ajuns, cei de la recepție mi-au spus să merg în camera lui. A deschis ușa în halatul de baie. Eram incredibil de naivă și tânără și nu mi-a trecut prin cap că acest bărbat mai în vârstă și neatrăgător s-ar fi așteptat ca eu să fiu interesată sexual de el. După ce am refuzat să consum alcool, l-am anunțat că am școală următoarea zi și am plecat, ușor speriată", a scris actrița pe Instagram.

"Peste câțiva ani, m-a întrebat dacă a încercat ceva cu mine la acea întâlnire.
Mi-am dat seama că nu-și poate aminti dacă m-a agresat sau nu. Aveam limite. L-am refuzat profesional de multe ori în decursul anilor, iar de mult ori se enerva, țipa la mine și mă amenința"
, a mai scris actrița.

Kate Beckinsale a lăudat femeile care au avut curajul să recunoască agresiunile sexuale. "Trebuie să împiedicăm ca alte femei să fie folosite sexual și trebuie să ne amintim că Harvey este o emblemă al unui sistem bolnav și la asta trebuie să muncim", a subliniat ea la sfârşitul mesajului de pe Instagram.


Foto: Hepta
18 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod