Kate Beckinsale sau Halle Berry: Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai tare la sală?

Halle Berry și Peter Lee Thomas, un tandem care lucrează perfect

 

Vedeta a devenit foarte apropiată de antrenorul ei. Pe 15 septembrie, ea a postat o poză în care acesta apărea cu bustul gol, urându-i "La mulți ani" de ziua lui de naștere. "Îți mulțumesc pentru că ai dus provocarea mea cu fitnessul acolo unde trebuie - mi-a transformat viața și îți sunt recunoscătoare pe viață!", a scris ea.

Peter Lee Thomas a dezvăluit pentru E! News care este secretul aspectului incredibil.

"Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmăreşte şi avem un plan de luptă. Dacă puteţi să credeţi, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puţin Muay Thai... O lucrez pe aceste aptitudini şi mai face rezistenţă şi încălzire", a spus el. "Lucrează cu kettlebells (greutăţi cu mânere, n.r.)  ganterele, cu halterele, ridică greutăţi, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri. Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui", a adăugat antrenorul.

Cei doi lucrează împreună cinci zile pe săptămână, iar antrenorul actriţei a ţinut s-o laude pentru abnegaţia cu care se pregăteşte, fără să se plângă sau să încerce să evite provocările dificile: "N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult şi să se antreneze din greu, e atât de rezistentă.
A devenit mai rapidă, mai puternică şi mai atletică. N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea."

Peter, care nu și-a dezvăluit vârsta, a adus-o pe Halle Berry în formă pentru rolul de acțiune din "Bruised", care urmează să fie lansat, relatează Daily Mail. Actrița a mai filmat și alături de Keanu Reeves în "John Wick 3: Parabellum", unde are mai multe scene de luptă.

Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".

Actriţa americană are un fiu, Maceo, de patru ani, cu Olivier Martinez şi o fetiţă, Nahla, de nouă ani, cu fostul partener Gabriel Aubry, cu care a avut o relaţie între 2005 şi 2010.
Ea a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.

Halle Berry a avut apoi, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod