Kate Beckinsale, despre dreptul oricărei femei de a avea un iubit mai tânăr: „Văd mereu bărbați care fac la fel“

Vedeta spune că toate criticile la adresa ei pentru că are un iubit cu 24 de ani mai tânăr sunt ridicole și reprezintă o dovadă de inegalitate de gen.

Kate Becksinsale e renumită pentru că îi place să se distreze. Acest "concept" include iubiți mai tineri, mult mai tineri, chiar unii de-o vârstă cu fiica ei. Iar dacă cineva are o problemă cu asta, vedeta are cea mai bună justificare.

Actrița în vârstă de 46 de ani a calificat drept inegalitate de gen criticile care vizează diferența de vârstă din relațiile ei. Ea spune că "bărbații fac mereu ce vor", în timp ce femeile de peste 32 de ani par că ar comite "un act politic" dacă fac ceva "riscant" sau "distractiv".

Într-un interviu publicat de ediția din luna mai a revistei Women's Health, Kate, aflată acum în izolare împreună cu noul ei iubit, muzicianul Goody Grace, în vârstă de 22 de ani, a abordat fără menajamente acest subiect.

"Se simte puțin ca un mic act politic să fii o femeie de peste 32 de ani care se distrează. De parcă ar trebui să zici <<O, Doamne, o să stau în casă și să-mi aștept menopauza în timp ce croșetez>>.

Dacă nu faci asta, atunci pare că faci ceva riscant, ceea ce mi se pare ridicol", a declarat actrița.

"Văd că bărbații fac mereu ce le place în relații, când își cumpără o motocicletă sau când își fac un tatuaj. La ei nu există interpretarea de genul <<de ce nu face mai mulți copii?>> sau <<când o să decidă să devină părinte?>> sau <<de ce are atâtea prietene?>>", a mai spus vedeta, mamă a unui copil.

Kate consideră că femeile sunt determinate să le fie rușine cu corpul lor "de 100 de milioane de ori mai mult decât bărbații".

Pe de altă parte, ea a dat ca exemplu și cazurile unor iubiți și colegi care se rușinau de cum arată, amintindu-l pe Ben Affleck, care a trebuit să-și schimbe dinții când a lucrat cu regizorul Michael Bay. "Tare, măcar eu pot să-mi păstrez dinții", și-a spus ea atunci.

Kate Beckinsale a mai spus că și-a schimbat ideea despre căsătorie și a glumit spunând că lucrurile ar merge mai bine dacă oamenii n-ar trăi împreună: "Cred că mulți oameni ar avea o căsnicie mai bună dacă n-ar sta în aceeași casă.
Să fii căsătorit este ușor, dar să trăiești cu o persoană e cu totul altceva."


"Cred, de asemenea, că, în special pentru femei, generalizând, este ceva obișnuit să ne subjugăm nevoile altcuiva din casă", a adăugat ea.



Kate Beckinsale și Goody Grace au fost văzuți împreună prima oară în luna ianuarie, când au fost fotografiați plecând împreună de la petrecerea de dinaintea premiilor Grammy, notează Daily Mail.

O sursă citată de People a declarat că ei au petrecut împreună perioada de carantină impusă de pandemia de COVID-19. Totodată, aceasta a adăugat că actrița este foarte atașată de Grace, pe care îl consideră "foarte matur, deștept și creativ" și îi place compania lui. "O distrează cu muzică, gătesc și se uită la filme. Ea crede că e iubitul perfect în perioada de carantină", a mai spus sursa menționată.

Relația lor a fost confirmată de Paști, când au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce se plimbau.

Kate a fost activă și pe contul de Instagram al tânărului ei iubit, postând un emoji în formă de inimioară la una dintre fotografiile lui.

Născut la 19 iunie 1997, artistul muzical Goody Grace s-a mutat la 17 ani din Canada la Los Angeles, unde și-a dezvoltat cariera în muzică.

Actrița britanică a fost căsătorită o singură dată, cu regizorul Len Wiseman, în vârstă de 47 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Underworld" și s-au căsătorit în 2004, în Bel-Air, dar în noiembrie 2015 au anunțat că se despart. În 2016 au înaintat actele de divorț, acesta fiind finalizat în 2019.

Kate are o fiică, Lily Mo Sheen, în vârstă de 21 de ani, cu actorul Michael Sheen (51 de ani). Relația celor doi a durat din 1995 până în 2003.

În 2019, Kate Beckinsale a avut o relație cu artistul de comedie Pete Davidson. Vedeta pare să aibă o preferință pentru bărbații tineri. Înainte de relația cu Davidson, ea a fost văzută la intrarea unor cluburi de noapte și la show-uri de comedie în compania unui alt artist de stand up, Matt Rife (21 de ani), puțin cunoscut atunci.
Aventura lor n-a durat mult, dar au rămas prieteni.

În noiembrie 2018, Beckinsale a fost surprinsă într-o îmbrățișare pasională cu actorul britanic de comedie Jack Whitehall, acum în vârstă de 31 de ani, la un club de karaoke din Los Angeles, cu puțin timp înainte ca Davidson să-și facă și el apariția pe scenă.

Citește și: Kylie Minogue, sortită să admire fericirea bărbaților pe care i-a iubit: Fostul ei logodnic a devenit tată

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod