Kate Beckinsale are un corp incredibil la 43 de ani: Pozele cu care a făcut senzaţie pe internet

Kate Beckinsale
Fotografia cu care actriţa britanică a făcut ravagii pe Instagram


Kate Beckinsale a devenit celebră datorită filmelor din seria "Underworld" și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

În 2016, actriţa britanică a dezvăluit într-un interviu publicat de revista Shape cum se menţine în formă. Ea a spus că nu trece o zi fără să facă exerciții fizice, în special yoga, pe care o consideră cel mai bun antrenament. "În fiecare dimineață, mă trezesc, îmi iau micul dejun și mă apuc de exerciții.

Prefer să le fac dimineața", a spus ea. Totodată, ea a mărturisit că evită să bea alcool: "Nu consum alcool. Își face efectul foarte repede asupra mea, așa că niciodată nu am băut un pahar plin cu alcool."

Kate Beckinsale şi-a obişnuit admiratorii cu postările ei nonconformiste şi amuzante de pe reţelele de Instagram. Recent, ea a publicat pe Instagram o imagine cu tatăl fiicei sale, Michael Sheen, în care acestuia i se vede foarte puţin posteriorul în timp ce stă aplecat.
Kate şi Michael au avut o relaţie de opt ani, dar nu s-au căsătorit. Ei s-au despărţit când actriţa s-a îndrăgostit de regizorul Len Wiseman, în timpul filmărilor pentru producţia "Underworld", în 2003.

Kate şi Len (44 de ani) s-au căsătorit la Bel-Air, Los Angeles, în data de 9 mai 2004. După 11 ani ei şi-au anunţat despărţirea, Len înaintând cererea de divorţ un an mai târziu, în 2016. El a invocat ca motiv "diferențe ireconciliabile". Kate și Len nu au copii împreună.

În schimb, Michael Sheen are o relaţie cu actriţa de comedie Sarah Silverman.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod