Kanye West, probleme de atitudine: Comportamentul lui îi sperie pe cei cu care lucrează

Acţiunile recente ale celebrului rapper au stârnit îngrijorare în rândul echipei sale.

Declaraţiile hazardate şi postările controversate de pe Twitter cu care Kayne West a atras atenţia presei în ultima vreme au pur pe jar echipa sa de management, relatează site-ul HotNewsHipHop. Susţinerea pe care soţul lui Kim Kardashian a arătat-o pentru preşedintele american Donald Trump a surprins neplăcut o mare parte a lumii artistice şi a fanilor. Comportamentul artistului a devenit inexplicabil şi tot mai mulţi dintre apropiaţii săi se întreabă dacă nu cumva atitudinea lui trădează unele probleme serioase.

Potrivit TheBlast, mai mulţi membri ai staff-ului lui Kanye West sunt îngrijoraţi că artistul ar avea vreo afecţiune mentală.

Semnalul de alarmă ar fi fost o izbucnire a starului, care a început să urle la angajaţii prezenţi în studioul de înregistrare, spunându-le că el n-are nevoie de oameni cu diplome şi că de acum înainte o să se ocupe singur de cariera lui şi de brand-ul său muzical, Yeezy. "Yeezy e noul Apple", a proclamat Kanye nervos.

Sursa citată mai scrie că echipa starului nu ştie cum să gestioneze ieşirile sale nervoase. Mulţi dintre angajaţi au rămas alături de Kanye după căderea nervoasă pe care el a avut-o în 2016, când a fost internat în spital, dar acum sunt îndepărtaţi de modul de lucru imposibil al starului.


Deşi se părea că postările incisive ale rapperului au rolul de a-i promova următorul album, apropiaţii lui se tem că acestea sunt rezultatul instabilităţii sale psihice, relatează site-ul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod