Kanal D implineste 8 ani. Gabriela Cristea: „Aici mi-am intalnit sufletul pereche“

De Martisor, Kanal D sarbatoreste 8 ani de existenta. S-a scurs aproape un deceniu de cand Kanal D isi cucereste publicul cu o viziune proaspata, optimista si cu programe ce au impus trenduri pe piata TV din Romania.
Kanal D  si-a castigat si consolidat pozitia in topul primelor trei televiziuni din Romania cu productii de succes precum serialele turcesti, Stirile Kanal D, emisiunea de reportaje “Asta-i Romania!”, “D-Paparazzi”, reality show-urile “Te vreau langa mine” si “Ochii din umbra”,  emisiunile Teo Show si, mai nou, “Supermodels by Catalin Botezatu”. Acestea sunt doar cateva dintre exemplele din sirul lung de emisiuni ce au creat dependenta romanilor de pretutindeni.    

Vedetele Kanal D si echipa din spatele camerelor de luat vederi au sarbatorit cum se cuvine ziua Kanal D cu tort, sampanie, confetti si multa bucurie, la intalnirea prilejuita de filmarile ID-urilor de statie.
A fost o ocazie de a rememora cu emotie intamplari traite alaturi de colegi si de public, precum si de a reinnoi promisiunea de a fi si mai buni, de la an la an, de dragul celor care urmaresc Kanal D zi de zi, telespectatori din tara sau din Diaspora.

“Televiziunea reprezinta locul unde visele devin realitate si unde se pot schimba destinele oamenilor, este fereastra catre lume, dar si catre noi insine, e oglinda societatii in care traim, dar si proiectia pe care o facem despre lumea in care ne dorim sa traim.
Noi nu am exista fara telespectatatori, tocmai de aceea le spunem 'La multi ani!', pentru ca ziua Kanal D este si ziua lor”
, a spus Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D.

„Simt ca am crescut odata cu Kanal D si am invatat foarte multe lucruri si mi s-au intamplat foarte multe evenimente in viata mea de cand sunt in familia Kanal D, atat in plan profesional cat si personal. Intotdeauna cand am avut nevoie de un sfat, am putut sa-l cer si l-am primit din partea colegilor. Am spus-o de multe ori: cand vin la serviciu ma simt de parca as veni intr-un loc in care ies cu prietenii la o cafea.
Munca pe care o fac este una care imi place cu adevarat, care ma relaxeaza. Tot la Kanal D mi-am intalnit si sufletul pereche“
, a adaugat Gabriela Cristea.
27 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod