Justin Theroux și Jennifer Aniston n-au chef de nuntă: "Nu ne pasă, suntem fericiți așa"

Actorul în vârstă de 43 de ani a vorbit într-un interviu despre relația cu logodnica sa. Un lucru e cert: nu se vor căsători curând!

Fanii, dar și presa internațională abia așteaptă s-o vadă încă o dată mireasă pe Jennifer Ansiton. Dar mai au de așteptat. Actrița e logodită cu Justin Theroux, iar cei doi se potrivescn foarte bine, dar amândoi recunosc că nu le arde de nuntă. Se simt bine așa cum sunt acum și nu își fac planuri mărețe pentru viitor.

N-am de gând să las un tabloid să-mi spună ce am de făcut... N-o să mă uit acum la ei cum își potrivesc ceasul pentru mine. Ce naiba tot mă bateți la cap?Justin Theroux
Într-un interviu acordat recent pentru publicația Australia's TV Week magazine, Justin Theroux a vorbit deschis despre acest subiect.
El a admis că amândoi nu pot fi mai fericiți și mai împliniți pe plan personal și profesional ca acum. Dar a adăugat: "Există o presiune, dar nu mă stresez din asta acum. Nu mă gândesc la așa ceva".

Actorul în vârstă de 43 de ani a transmis un mesaj clar pentru presa tabloidă care tot bate apropouri despre o posibilă nuntă. Și a fost cât se poate de direct: "N-am de gând să las un tabloid să-mi spună ce am de făcut... N-o să mă uit acum la ei cum își potrivesc ceasul pentru mine.
Ce naiba tot mă bateți la cap?"
.
 
Cei doi actori au anunțat în august 2012 că s-au logodit. De atunci, ei au afirmat în mai multe rânduri că nu se grăbesc să facă pasul spre căsătorie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod