Justin Bieber, un băiat de treabă: Starul s-a oprit să ajute un om căzut

Cântăreţul canadian s-a oprit să se intereseze de situaţia unui om care primea ajutor medical după ce s-a prăbuşit pe stradă.
Dincolo de ştirile şi imaginile care ni-l prezintă mai mereu pe Justin Bieber în situaţii frivole şi chiar ridicole, starul în vârstă de 24 de ani dovedeşte că n-a uitat să fie în primul rând om. El a avut de făcut o alegere simplă luni şi a luat decizia corectă.

Cântăreţul tocmai ieşise de la sala de fitness şi se îndrepta spre maşina sa. Ar fi putut să-şi vadă de drumul său, dar a preferat să se oprească şi să se intereseze de soarta unui om care primea ajutor medical după ce s-a prăbuşit pe stradă.
Se pare că bărbatul a leşinat din cauza căldurii din Los Angeles, unde temperatura a ajuns până la 37 de grade Celsius, scrie Daily Mail.

Îmbrăcat cu un tricou alb larg şi pantaloni scurţi de culoare bej, Bieber era încălţat cu şosete şi şlapi, o ţinută neaşteptată pentru un star. Hainele nu mai au însă nicio importanţă când un om trebuie să-şi arate caracterul, iar artistul a demonstrat că nu şi-a pierdut spiritul umanitar, în ciuda averii şi a exceselor sale. Bieber a mers la locul în care se afla echipajul medical şi a vorbit cu paramedicii, interesându-se ce s-a întâmplat şi întrebând de starea victimei.


Bărbatul a căzut chiar în faţa SUV-ului lui Bieber, iar acesta a plecat după ce paramedicii i-au explicat că victima a leşinat şi că îşi va reveni fără probleme.

Justin Bieber se află în perioada de refacere după o accidentare pe care a suferit-o sâmbătă, în timpul unui meci de fotbal cu prietenii săi, în Playa Vista, California, notează cotidianul britanic.

În martie, Bieber s-a despărţit din nou de Selena Gomez, după ce reluaseră legătura anul trecut, întrucât familia ei nu era de acord cu relaţia lor.
Selena este foarte apropiată de mama ei, Mandy Teefey, care a crescut-o de una singură şi a susţinut-o mereu în carieră şi în lupta cu lupusul şi transplantul de rinichi. Cele două s-au certat de mai multe ori din cauza lui Justin, iar Mandy i-a spus Selenei că starul o va face să sufere din nou.

Relaţia dintre Justin Bieber şi Selena Gomez a început în 2009. De-a lungul anilor, ei s-au despărţit de mai multe ori, principalul motiv fiind timpul redus pe care îl petreceau împreună şi stresul provocat de programul lor încărcat.
Cei doi au reluat legătura anul trecut, după ce fosta vedetă Disney s-a despărţit de cântăreţul The Weeknd.


Foto: Daily Mail, Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod