Justin Bieber scrie cântece de dragoste pentru fosta iubită, Selena Gomez

Prima iubire nu se uită niciodată. Deşi au trecut luni bune de când s-au despărţit, Selena Gomez rămâne muză pentru fostul său iubit, tânărul Justin Bieber. Cântăreţul nu a reuşit să streacă peste relaţia cu frumoasa Selena Gomez, pentru care încă mai scrie cântece. În cele mai recente piese lansate, "Heartbreaker" şi "All Bad", artistul vorbeşte despre relaţia şi despărţirea de cântăreaţă.

Printr-un proiect denumit "Music Mondays", cântăreţul în vârstă de 19 ani lansează câte o melodie nouă în fiecare luni, timp de 10 săptămâni. Prima melodie a fost făcută publică pe 7 octombrie şi se numeşte "Heartbreaker".

Balada povesteşte despre felul în care a evoluat relația sa cu fosta iubită, Selena Gomez. Au urmat piesele "All That Matters", "Hold Tight", "Recovery" și "Bad Day". Cel de-al șaselea single, lansat pe 11 noiembrie, se numește "All Bad" și face referire la sentimentele declanșate de recenta despărțire de Selena Gomez. Prin aceste versuri, Justin Bieber le răspunde celor care l-au judecat pentru felul în care s-a comportat în perioada relației cu Selena: "Ooh, you know females / And how they like to run their mouths (…) They try to get at me (They try to get at me)/ Behind your back (your back, your back) / Tryin’ to tell me that I’m just like the others / But I ain’t all bad".

Cântăreţul a dezvăluit că toate piesele ce vor fi prezentate în cadrul "Music Mondays" vor avea o încărcătură emoțională puternică, versurile fiind inspirate din situații reale din viața sa.
"Noile piese sunt diferite de ce am lansat până acum. Sunt pagini ale jurnalului meu", a spus Bieber.

Justin Bieber şi Selena Gomez au format un cuplu pentru o lungă perioadă, relaţie presărată de numeroase despărţiri şi împăcări. Despre relaţia cu starul în vârstă de 19 ani şi motivele care au dus la despărţire, Selena Gomez a povestit: "Era prea în văzul lumii, dar asta nu conta pentru mine, nu ai cum să controlezi. Pentru mine dragostea e normală. Bineînţeles, atunci când ne uităm la Jay-Z şi Beyonce spunem <Oh, sunt perfecţi>, dar la sfârşitul zilei dragostea lor e la fel ca pentru toată lumea.
Şi ei au probleme, sunt sigură, şi le rezolvă ca ceilalţi. Normalitatea era foarte importantă pentru mine şi Justin".

Justin Drew Bieber şi-a început cariera muzicală pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit şi managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.
Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod