Justin Bieber, fermecat de frumuseţea unei fete: „OMG, cine-i tipa asta?“

Starul şi-a rugat fanii să-l ajute să afle cine este tânăra misterioasă pe care a descoperit-o pe Instagram şi care seamănă izbitor cu Irina Shayk.

Apelul lui Justin Bieber a provocat isterie pe reţelele de socializare, sute de mii de fani din întreaga lume încercând să o repereze pe fata care l-a subjugat pe artistul canadian cu frumuseţea ei. O tânără care s-a identificat pe Instagram cu numele "wolfiecindy" a scris că este copleşită de atenţia primită după ce poza ei a devenit celebră luni.

Justin Bieber a anunţat că vrea să afle cine este fata pe care a văzut-o pe Instagram şi a cărei asemănare cu rusoaica Irina Shayk este frapantă.

"OMG, cine-i tipa asta?", a scris starul, iar contul său a fost imediat inundat de mesaje de la admiratoare care susţineau că sunt fata din imagine.

Imediat, "legiunile" de fani s-au pus pe căutat şi încearcă să dea de urmele frumoasei din fotografie. Deocamdată, au reuşit, se pare, să afle că e vorba de o fată pe care o cheamă Cindy Kimberly, care obişnuişte să posteze câte un selfie pe pagina sa de Instagram. Nimeni nu ştie de unde este.

Însă cotidianul britanic Daily Mail scrie că pe Instagram există şi un profil înregistrat sub numele "wolfiecindyreal", cu 250.000 de urmăritori.
Contul aparţine evident unei admiratoare a lui Bieber, întrucât cu doar câteva zile în urmă a postat o scurtă înregistrare video în care ea ascultă începutul hitului "No Sense", al artistului canadian.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 9 Dec 2015, 21:29
    Poza postata

    Nu este asa de frumoasa poza.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod