Justin Bieber a pozat în fundul gol: 86.000 de like-uri în câteva minute!

Starul canadian și-a făcut un obicei din a posta imagini surprinzătoare pe rețelele de socializare. După imaginile cu cele mai noi tatuaje, Justin Bieber revine cu o nouă "reușită" memorabilă. De data asta, el a pozat cu pantalonii jos și a postat fotografia pe Instragram. Până să se gândească de două ori, imaginea făcea deja furori pe internet!

Cu ochelarii de soare pe nas, purtând pe cap o şapcă neagră şi îmbrăcat cu un maieu de aceeaşi culoare, Justin s-a întors cu spatele spre camera foto şi şi-a dat jos pantalonii.

Artistul a şters imaginea de pe contul său din Instagram, dar în cele câteva minute în care mintea tânărului de 18 ani a făcut legătura între statul său de vedetă şi caracterul obscen al fotografiei, aceasta adunase deja peste 85.000 de like-uri. Încă o confirmare că a faptului că orice prostie se poate bucura de aprecieri pe scară largă dacă e difuzată pe reţelele de socializare. Mai ales dacă e comisă de o celebritate...



Justin Bieber nu este la prima ispravă de acest gen. De la despărţirea sa de Selena Gomez, cu care se pare că s-ar fi împăcat, artistul a postat mai multe imagini care surprind detalii intime, de la noile tatuaje până la maşinile sale sport sau alături de prieteni.



Cea mai recentă din acestea este o fotografie de pe Twitter, reţea în care are 33 milioane de urmăritori. Justin apare îmbrăcat în jeanşi foarte strâmţi, într-o ipostază care seamănă cu cea a lui John Travolta din filmul "Grease", notează cotidianul britanic Daily Mail.



Pe de altă parte, starul are un motiv bun să fie mulţumit în aceste zile. Procesul ce i-a fost intentat de o femeie care pretindea daune de 9 milioane de dolari, pentru că auzul i-ar fi fost definitiv afectat în urma participării, în 2010, la unul dintre concertele artistului, a fost anulat.

O sursă a declarat pentru site-ul TMZ.com că Stacey Betts a înaintat documentele prin care cerea închiderea cazului, invocând lipsa unui avocat şi astfel imposibilitatea de a merge mai departe cu procedurile de rigoare în acest sens, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Însă, deşi a renunţat, femeia este de părere că acuzaţiile pe care i le-a adus cântăreţului canadian sunt perfect întemeiate. Aceasta spune că, în 2010, când a participat alături de fiica ei la un concert al artistului în vârstă de 18 ani, acesta ar fi generat în rândul fanilor o aşa fenezie încât volumul ţipetelor acestora i-au afectat auzul.

Cazul a fost închis în ziua în care reclamanta, Stacey Betts, a înaintat cererea.


Foto: Hepta







Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod