Julianne Moore, la 52 de ani. Secretele unei femei care arată fabulos

Actrița americană arată excelent pentru vârsta ei și multe femei o invidiază pentru cum reușește să se mențină în formă. Ea spune, însă, că, pe măsură ce timpul trece, trebuie să aibă mai multă grijă de corpul său. Într-un interviu pentru revista Health, Julianne Moore dezvăluie cum reușește să arate atât de bine și recunoaște că înaintarea în vârstă aduce câteva dureri.
Acrița în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că este nevoită să schimbe deseori programul de exerciții fizice pe care îl urmează, pentru a evita accidentările minore și durerile care apar mai des acum. "Încerc să fac yoga Ashtanga de două sau de trei ori pe săptămână. Am început să lucrez și afară, cu un antrenor, să ridic greutăți ușoare și să fac sărituri", a explicat ea. "Principala problemă este că nu pot să exersez șase zile pe săptămână, pentru că mă doare. Asta-i treaba cu înaintarea în vârstă, încep să te doară șoldurile și trebuie să faci altceva", a spus cu sinceritate actrița.

Ea a mai spus că din când în când îi place să facă și paddleboarding, un sport în care stai în picioare pe o placă de suffing și te folosești de o vâslă pentru a te deplasa pe apă. "Îmi place.
Dar nu este genul de exercițiu pe care să-l facă oricine. Cred că trebuie să vâslești tare. Dar dacă vrei doar să plutești, cum fac eu, atunci nu!"
, a spus celebra roșcată.
 
 

Julianne a spus în interviul acordat că urmează cu regularitate un tratament alternativ pentru a-și vindeca unele probleme medicale. Ea face ședințe de acupunctură pentru a scăpa de durerile de spate, dar această terapie tradițională chineză a ajutat-o să treacă și peste pierderea mamei sale, Anne, care a murit în 2009, la vârsta de 68 de ani. "Am avut o perioadă, după ce mama mea a murit, când nu puteam să dorm. Eram în stare de șoc și n-am putut să dorm bine cam un an. Eram o epavă. Am urmat tratamente intensive de acupunctură și mi-au resetat sistemul nervos.
Mi-au fost de mare ajutor"
, a povestit vedeta.
 
 

Spre deosebire de alte staruri, precum Gwyneth Paltrow, care a declarat că evită să le dea copiilor ei, Moses și Apple, alimente care conțin carbohidrați, actrița și soțul ei, Bart Freundlich le permit copiilor, Caleb (15 ani) și fiicei, Liv (11 ani) să mai facă și unele excepții, din când în când. "Sunt cam mâncăcioși. Mănâncă multe fructe, dar și legume. Însă le permit mereu un desert. Soțul meu crede că sunt prea permisivă cu astfel de lucruri, ei sunt în stare să mănânce și o jumătate de gpletușă de înghețată dacă au destulă, ceea ce eu nu pot face vreodată în viața mea", a spus Julianne.
 
 

Actrița joacă în prezent într-un remake al filmului horror clasic "Carrie", în rolul unei mame abuzive.
Julianne a spus într-un interviu că, în ciuda vârstei sale, nu a avut niciodată probleme în găsirea unor roluri bune. "Nu pot să mă plâng. Am fost norocoasă", a spus ea.

"Mă simt foarte bine la jumătatea vieții mele", a explicat ea. "Am o căsnicie de 17 ani, am doi copii care nu mai sunt mici, trăiesc în casa în care îmi doresc și îmi place foarte mult munca mea", a adăugat actrița. 
 
Julianne s-a căsătorit cu Bart în 2003. Cei doi s-au cunoscut în 1996, când el a regizat pelicula "The Myth Of Fingerprints", notează cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

Julianne Moore, care a primit titlul de femeia anului 2011 din partea Universităţii Harvard, este câştigătoare a unui Glob de Aur pentru rolul din "Poveşti întretăiate", în 1994, și a fost de patru ori nominalizată la premiile Oscar, pentru rolurile din peliculele "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003), notează agenția Mediafax. 
 
 

Ea a câştigat, de asemenea, un premiu de interpretare la Festivalul de Film de la Veneţia ("Far from Heaven/ Departe de paradis" - 2002). 



Foto: Daily Mail / Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod