Julia Roberts e obsedată de actualul soţ, după 13 ani de căsnicie

Actriţa americană a dezvăluit că partenerul său de viaţă, Daniel Moder, îi alege ţinutele pe care le poartă pe covorul roşu.

Este una dintre actriţele de top de la Hollywood şi totodată una dintre cele mai elegante vedete. Dar ţinutele pe care le poartă nu le alege ea, ci soţul său, Danie Moder, pe care Julia a mărturisit că se bazează cu ochii închişi.

De exemplu, pentru cea mai recentă apariţie, la un eveniment caritabil organizat duminică la Los Angeles, Julia Roberts a respectat sfatul lui Daniel. "E realizată de Bottega Veneta, iar soţul meu a ales-o", a spus actriţa în vârstă de 47 de ani despre rochia scurtă din dantelă peste care purta un sacou gri închis, cu două rânduri de nasturi.

"Cred că am fler, mă cam pricep. Culori drăguţe, forme frumoase. Îi vine bine", a spus, la rândul lui, Daniel.

Julia şi Daniel, de profesie cameraman, sunt căsătoriţi de 13 ani şi au doi copii, Finn şi Hazel, de 11, respectiv 8 ani. După ce anul acesta au circulat mai multe zvonuri despre un posibil divorţ, Julia a spus că este îndrăgostită ca în prima zi de soţul ei, de care e realmente "obsedată". De altfel, în seara petrecută la evenimentul caritabil din Los Angeles, cei doi au fost văzuţi numai unul lângă celălalt, scrie Daily Mail.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod