Julia Louis-Dreyfus, de nerecunoscut după ce a început lupta cu cancerul

Chiar dacă a schimbat-o mult, cancerul n-o poate opri pe Julia Louis-Dreyfus să aibă o viaţă activă


Vedeta din "Seinfeld" a anunţat în toamna anului trecut că a fost diagnosticată cu cancer de sân, la câteva zile după ce a cucerit al şaselea său premiu Emmy consecutiv. În februarie, ea şi-a ţinut fanii la curent cu situaţia sa medicală. "Uraaa! Doctori uriaşi, rezultate bune, mă simt fericită şi gata să revin după operaţie. Hei, cancerule, F*** you! Asta e prima mea poză după operaţie", a scris Julia lângă fotografia sa postată pe Instagram.



Julia Louis-Dreyfus se va întoarce pe platourile "Veep" în luna august, pentru a începe filmările la al şaptelea şi ultimul sezon al sitcomului care va fi difuzat în 2019, anunţă Entertainment Weekly. "<<Veep>> este în pauză. Vom începe filmările în august şi serialul va fi difuzat în 2019", a declarat Matt Walsh, citat de publicaţia menţionată. "Ştim de circa o lună de zile. Am văzut-o pe Julia, a citit câteva texte, se simte bine, şi-a terminat ultima chimioterapie, este în recuperare.
Perspectivele ei rămân excelente. Ea este foarte iubită; este o persoană extraordinară"
, a mai spus actorul.

În ianuarie, Julia Louis-Dreyfus a postat pe Instagram o înregistrare cu fiii ei Henry şi Charlie cântând melodia "Beat It" a lui Michael Jackson, pentru a sărbători ultima ei zi de chimioterapie. Potrivit Hollywood Reporter, videoclipul a fost vizionat de peste 500.000 de ori în numai trei zile.

Louis-Dreyfus a împlinit 57 de ani pe 13 ianuarie. Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod