Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi, căsătorit de 27 de ani cu iubita din liceu. Secretul mariajului său

Bon Jovi
Bon Jovi şi marea lui dragoste, pe vremea când rockerul avea plete şi era un sex-simbol mondial


Artistul a vorbit despre acest subiect şi într-un interviu recent publicat de revista People. El s-a declarat mândru de soţia lui, căreia i-a mulţumit pentru că ţine familia unită. "E mereu alături de mine, e ca un lipici care ne ţine lipiţi unul de altul", a spus el.

În 2010, Bon Jovi mărturisea pentru  Men's Health că soţia lui îl înţelege perfect şi s-a declarat un familist convins.

"Dorothea a fost în jocul ăsta de la început. Ea înţelege ce înseamnă asta. Aşa e viaţa mea, eu nu am amante sau o altă familie în celălalt capăt al oraşului. N-o să auziţi aşa ceva despre mine", a subliniat el.

Jon Bon Jovi şi soţia lui au patru copii: Stephanie, în vârstă de 23 de ani, Jesse James Louis (21 de ani), Jacob Hurley (14 ani) şi Romeo Jon (12 ani). În 2012, Stephanie le-a dat mari bătăi de cap părinţilor, ea fiind transportată de urgenţă la spital după o supradoză pe care şi-a administrat-o în camera de cămin de colegiul în care studia.
După un an de la acest episod, ea şi-a revenit şi nu a mai avut probleme cu drogurile, relatează Daily Mail.

Conform site-ului therichest.com, averea artistului se ridică la 300 de milioane de dolari. De-a lungul anilor, trupa Bon Jovi, formată în prezent din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals), a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992), notează Mediafax.

Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara anului 2011 şi acum pregăteşte un turneu în Australia pentru a promova noul album, intitulat "This House Is Not For Sale".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod