Johnny Depp spectacol

Johnny Depp a ajuns în România. Prima imagine de la sosirea în Bucureşti

Actorul american Johnny Depp a ajuns în România, joi seară, alături de membrii trupei din care face parte, The Hollywood Vampires, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, cu care va concerta pe 6 iunie în Capitală.

Membrii trupei The Hollywood Vampires au postat pe Twitter o fotografie în care îşi anunţau fanii de sosirea lor în România.

The Hollywood Vampires, supergrupul care a făcut senzaţie la Premiile Grammy 2016, format din actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, va cânta, în premieră pentru România, pe 6 iunie, la pavilionul Romexpo din Bucureşti.

Johnny Depp a avut concert cu Hollywood Vampires pe 27 mai, duminică a cântat la Frankfurt, iar pe 6 iunie va concerta în România, unde va urca pe scenă alături de Alice Cooper şi Joe Perry.

Johnny Depp

Actorul american a avut o săptămână dramatică.

Despărţirea de Amber Heard a generat scandal în presă, după acuzaţiile de violenţă domestică ale actriţei. Pe de altă parte, mama lui Johnny Depp a murit pe 20 mai, dar actorul pare decis să-şi continue cariera de succes, notează Mediafax.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film, notează Mediafax.

Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri ale personajului jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004).
Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod