Jim Carrey, o nouă cucerire: Starul are o iubită care i-ar putea fi fiică

Misterioasa prietenă, alături de care Jim a fost surprins pe o plajă din Malibu, în august, este make-up artist în Irlanda. Numele ei, Cathorina White, nu spune nimic. În schimb, corpul său svelt este suficient de expresiv, jurnaliştii americani fiind convinşi, la început, că actorul s-a combinat cu un model.

Misterioasa prietenă, alături de care Jim a fost surprins pe o plajă din Malibu, în august, este make-up artist în Irlanda. Numele ei, Cathorina White, nu spune nimic. În schimb, corpul ei svelt este suficient de expresiv, jurnaliştii americani fiind convinşi, la început, că actorul s-a combinat cu un model.

Deşi nu este o celebritate, presa a reuşit să afle cine e noua iubită a lui Jim Carrey. În vârstă de 26 de ani, Cathorina este irlandeză şi lucrează ca make-up artist în California. În pofida diferenţei de vârstă (24 de ani), Jim este foarte fericit şi pare că trăieşte a doua tinereţe alături de fata cu un corp de fotomodel.

"Vine dintr-un sătuc din comitatul irlandez Tipperary şi a ajuns în Los Angeles după ce şi-a încheiat studiile de estetician. Cathorina este ambiţioasă şi lucrează ca make-up artist la Hollywood. A lucrat deja la mai multe filme de când a ajuns în State", a declarat o sursă pentru RadarOnline.

 

"Ea se concentrează acum pe munca ei şi va face tot ce poate pentru a fi sigură că va reuşi. Iar faptul că se întâlneţte cu Jim nu are cum să-i dăuneze carierei sale. Noul ei statut îi va da un imbold în industrie şi îi va deschide uşi la care ea ar fi ajuns mult mai greu dacă nu l-ar fi cunoscut. În mod sigur, ea trăieşte acum într-o lume de vis", a mai spus sursa citată de tabloidul online.

În septembrie, cotidianul britanic Daily Mail a publicat mai multe fotografii în care Jim Carrey apare într-o formă fizică excelentă, alături de noua lui iubită, al cărei nume nu era cunoscut atunci. Ei s-au plimbat pe plajă, au făcut fotografii şi au făcut baie în ocean.

Jim Carrey e un actor cu o viaţă sentimentală destul de agitată. El a fost căsătorit de două ori şi a fost logodit cu Renee Zellweger.
Primul său mariaj, cu Melissa Womer, s-a încheiat în 1995, după şapte ani, iar din acea căsnicie actorul are o fiică, Jane, în prezent în vârstă de 23 de ani, care a participat recent la emisiunea "American Idol".

După despărţirea de Melissa Womer, Jim Carrey a început o relaţie cu Lauren Holly, colega lui din distribuţia comediei "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb & Dumber". Cei doi s-au căsătorit în 1996, dar s-au despărţit după un singur an de căsnicie, notează agenţia Mediafax.

Jim Carrey a fost apoi logodit pentru o scurtă perioadă cu Renee Zellweger, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor de la "Eu, cu mine şi Irene/ Me, Myself & Irene", însă cei doi actori s-au despărţit în decembrie 2000.

Jim a mai avut o relaţie pasageră cu modelul Anchal Joseph, în vârstă de 24 de ani, care a concurat la emisiunea "America's Next Top Model".

În aprilie 2010, starul canadian s-a despărţit, după cinci ani, de modelul Jenny McCarthy, cu care are un fiu. Au urmat mai multe relaţii pasagere, între care şi una cu modelul Anchal Joseph, în vârstă de 24 de ani, care a concurat la emisiunea "America's Next Top Model".

Jim a avut apoi o relaţie cu studenta rusoaică Anastasia Vitkina, în vârstă de 23 de ani, cu care intenţiona să se căsătorească.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod