Jessica Simpson s-a pozat după ce s-a trezit: Cum arată vedeta într-un sefie fără machiaj

Cântăreaţa în vârstă de 37 de ani şi-a făcut un selfie imediat după ce s-a trezit din somn. Ea e departe de aspectul strălucitor cu care şi-a obişnuit fanii.

Puţine femei celebre rezistă impulsului de a-şi face un selfie dimineaţa, imediat după trezirea din somn, şi mai ales de a-l posta pe reţelele de socializare. Dacă în unele cazuri rezultatul este surprinzător de bun, de cele mai multe ori chipurile vedetelor sunt complet schimbate şi nu în bine. E normal să fie aşa, de aceea s-a inventat machiajul.

Jessica Simpson se numără şi ea printre celebrităţile care le-au oferit fanilor ocazia de a vedea cum arată ea dimineaţa, înainte de a se da jos din pat. Cântăreaţa şi actriţa americană a postat pe Instagram un selfie în care este aproape de nerecunoscut - fără machiaj şi nearanjată, ea este complet diferită de cea cu care s-au obişnuit fanii.

Cu pletele blonde revărsate pe perna pe care îşi sprijină capul, solista priveşte spre camera foto.

Imaginea o arată pe Jessica aşa cum este ea înainte de a se machia şi chiar dacă nu mai are strălucirea pe care o capătă când foloseşte trusa de farduri, e de apreciat faptul că nu îşi modifică fotografiile, lucru care poate fi verificat şi în alte imagini pe care ea le-a mai publicat pe reţeaua de socializare.

Jessica Simpson s-a întors recent dintr-o vacanţă în Bahamas pe care a petrecut-o cu soţul său, Eric Johnson, notează cotidianul britanic Daily Mail.
Ea a postat câteva imagini din această călătorie, inclusiv una în care cei doi, îmbrăcaţi în costume de baie, îşi etalează siluetele lucrate la sală într-o garderobă cu rafturi din lemn.   

Cuplul este căsătorit din 2014. Eric Johnson a fost fotbalist profesionist şi a jucat din 2001 până în 2008 pentru San Francisco 49ers, apoi s-a transferat la New Orleans Saints.

Artista a mai fost căsătorită cu cântăreţul Nick Lachey, între 2002 şi 2006. Ea a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.


Jessica şi Eric Johnson au o fetiţă, Maxwell Drew, în vârstă de şase ani, şi un băieţel, Ace Knute, de patru ani. Potrivit site-ului TMZ.com, vedeta a reuşit să slăbească foarte mult într-un timp scurt, adoptând o dietă ce include alimente sărace în grăsimi, proteine şi legume, în virtutea unui contract de sponsorizare de 4 milioane de dolari încheiat cu Weight Watchers.

Acest plan nutriţional a fost conceput de fostul ei bucătar privat, pe baza sistemului de punctare folosit de Weight Watchers, în care fiecare aliment are o "valoare punctuală", calculată pe baza caloriilor şi a conţinutului în grăsimi.
Dieta conţine alimente cu foarte puţine calorii, precum omletele din albuş de ou, frigărui de pui, germeni pisaţi de mazăre, tăiţei şi creveţi fripţi.

În plus, artista americană a mers cu regularitate la sala de fitness, unde a urmat un program intens de exerciţii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod