Jessica Simpson, însărcinată a treia oară: Vedeta va avea o fetiță

Cântăreața care a devenit designer a făcut anunțul pe Instagram. Ea mai are o fată și un băiat.

Designerul de modă în vârstă de 38 de ani a anunțat miercuri că așteaptă al treilea său copil. "Această fetiță ne va face o familie de cinci. Nu puteam fi mai fericiți decât să vă anunțăm această binecuvântare a vieții", a scris Jessica Simpson pe Instagram. Ea a postat pe rețeaua de socializare două imagini din momentul în care a anunțat sexul bebelușului și în care apar cei doi copii ai săi jucându-se cu baloane roz.

Jessica Simpson are un băiat, Ace Knute, în vârstă de cinci ani, și o fiică, Maxwell Drew, în vârstă de șase ani, cu Eric Johnson.

Acesta a fost fotbalist profesionist şi a jucat din 2001 până în 2008 pentru San Francisco 49ers, apoi s-a transferat la New Orleans Saints. Jessica și Eric s-au căsătorit în urmă cu patru ani.

Artista a mai fost căsătorită cu cântăreţul Nick Lachey, între 2002 şi 2006. Ea a avut apoi câteva relaţii cu o serie de bărbaţi celebri din Statele Unite, precum jucătorul de fotbal american Tony Romo şi solistul trupei Smashing Pumpkins, Billy Corgan.

Jessica Simpson a declarat în mai multe rânduri că cea mai mare fericire a sa este să fie mamă.
"Să fiu mamă este cea mai bună șansă și provocare cu care am fost binecuvântată în această viață", a declarat ea pentru Us Weekly, adăugând că învață multe lucruri de la copiii săi: "Chiar acum copiii mei sunt faza asta uimitoare în care eu îi ascult fără să-i judec și ei mă învață multe. Acești copii inocenți mă învață atât de multe despre viață."

În 2014, Jessica Simpson a fost desemnată de casa de modă Victoria's Secret cea mai sexy mămică din lume.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod