Jessica Alba, trasă pe dreapta: Cu un zâmbet a scăpat de amendă

Jessica Alba a scăpat de amendă. Polițistul a lăsat-o să plece, dar i-a atras atenția că nu are voie să folosească telefonul mobil când conduce

 

Jessica Alba a născut un băiețel, Hayes, în urmă cu opt luni. Ea mai are două fiice, Honor, în vârstă de zece ani, și Haven, în vârstă de șapte ani, cu soțul ei, producătorul de film Cash Warren. Alba și Warren sunt căsătoriţi din 2008.

Actrița caută un chiriaș pentru o casă pe care o deține în Beverly Hills. Vedeta, a cărei avere este estimată la 200 de milioane de dolari, a cumpărat casa în 2002, cu 1,1 milioane de dolari.

Ea dorește acum să o închirieze cu 11.000 de dolari pe lună, subiect despre care Eva.ro a relatat aici.

Jessica și soțul ei dețin mai multe proprietăți. Ei locuiesc actualmente într-o vilă uriașă de 743 de metri pătrați, cu șapte dormitoare și opt băi, plus una de serviciu, din apropiere de Beverly Hills, pe care au cumpărat-o anul trecut, cu 9,94 milioane de dolari.

Născută pe 28 aprilie 1981, Jessica Alba este o actriţă, model şi femeie de afaceri americană. A devenit cunoscută la vârsta de 19 ani după ce a jucat rolul principal în serialul SF "Dark Angel", produs de cineastul James Cameron, care i-a adus numeroase trofee internaţionale, inclusiv Teen Choice Award şi Saturn Award, alături de o nominalizare la Globul de Aur.

Vedeta a realizat apoi o tranziţie cu succes la marele ecran şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes de public, precum "Honey", "Sin City", filmele din franciza "Fantasic Four" şi "Good Luck Chuck".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod