Jessica Alba, trasă pe dreapta: Cu un zâmbet a scăpat de amendă

Vedeta a fost oprită de un polițist pentru că ținea telefonul mobil în mână în timp ce se afla la volan. Ea a scăpat cu un avertisment.

Actrița în vârstă de 37 de ani a fost oprită, miercuri, în trafic, de un polițist, în Beverly Hills, în timp ce conducea o mașină Tesla de culoare neagră. Agentul a observat că Jessica Alba ținea telefonul mobil în mână și i-a cerut explicații.

În California este permisă utilizarea unui dispozitiv hands-free în timpul conducerii automobilului, dar Jessica Alba nu folosea un asemenea sistem. Prinsă cu mobilul în mână, ea a susținut că doar ținea telefonul, fără a-l utiliza.

Și ca să fie mai convingătoare, a avut grijă să afișeze zâmbetul ei de milioane, în timp ce-i explica polițistului că n-ar face așa ceva - să vorbească la telefon în timp ce conduce.

"Trucul" a funcționat: întrucât agentul nu a surprins-o vorbind la telefon, i-a dat doar un avertisment. Probabil că și atitudinea ei deschisă a contat, dar, potrivit unei surse citate de tabloidul online american TMZ, se pare că polițistul nu a favorizat-o pentru că avea o vedetă în față, întrucât acesta pur și simplu nu și-a dat seama că ea era Jessica Alba.

Nu se știe dacă mai era cineva în mașina actriței când aceasta a fost oprită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod