Jessica Alba, 6 luni de depresie după a treia naştere: „Încă 7 kilograme de slăbit“

Actriţa a intrat în depresie pentru că nu mai reuşeşte să-şi recapete silueta pe care o avea în 2005, când juca în "Into The Blue", cu regretatul Paul Walker


După naşterile precedente, Jessica Alba a dezvăluit pentru publicaţia Net-a-Porter că a purtat zi şi noapte, timp de trei luni, un corset dublu pentru a-şi micşora talia. Iar cosmeticiana vedetei, Shani Darden, a spus într-un interviu pentru E! News că tenul vedetei este perfect. "Pielea ei e în regulă. Jessica a avut multe reacţii urâte ale pielii când era mică şi era alergică la aproape orice, aşa şi-a făcut câteva produse pentru orice fel de probleme ale pielii", a spus experta.

Vedeta din "Sin City" a împlinit 37 de ani pe 28 aprilie şi a organizat o petrecere la sediul companiei ei foarte profitabilă, Honest Company, axată pe produse ecologice pentru bebeluşi.

Ea a mărturisit că mai de învăţat pentru a deveni un manager mai bun: "Am făcut oameni să plângă. Trebuie să le spun că nu este ceva personal, că trebuie să facem asta, simplu. Şi să nu mai plângem. Mai am de învăţat cum să mă stăpânesc mai mult."

Jessica Alba a creat în urmă cu doi ani, după ce a născut primii doi copii, compania evaluată în prezent la un miliard de dolari. Ea a lărgit gama de producţie de la articole eco pentru bebeluşi la produse non-toxice pentru casă, îngrijorată de potenţiala legătură dintre substanţele chimice şi diferitele afecţiuni.
"Creşterea numărului de afecţiuni a coincis cu înmulţirea acestor substanţe chimice netestate şi potenţial periculoase. Dacă guvernul nu-mi apără familia, atunci trebuie s-o fac eu", a explicat ea.

Vedeta intenţionează acum să lanseze şi un produs pentru igiena feminină - un tampon organic, după cum îl numeşte ea. "Mai lucrez şi la produse de îngrijire a pielii, a părului, filtre de aer, vopsea de păr. Clienţii noştri nu vor avea de ce să se plângă", a anunţat Jessica.

Născută pe 28 aprilie 1981, Jessica Marie Alba și-a început cariera la vârsta de 13 ani, odată cu rolurile din Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack.
A devenit rapid un simbol al adolescenților și un sex-simbol, a apărut in numeroase topuri ale celor mai frumoase femei din Statele Unite, iar în 2007 a fost declarată de revista FHM cea mai sexy femeie din lume.

Alba s-a remarcat cu rolul din serialul Dark Angel (2000), iar de atunci a apărut îm foarte multe producții precum: The Sleeping Dictionary (2003), Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005) și Into the Blue (2005). Rolurile din filmele "Fantastic Four" şi "Into the Blue" i-au adus actriței nominalizarea pentru cea mai proastă actriță, în cadrul Razzie Awards.
 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod