Jerry Seinfeld are cu ce se mândri: Cum arată fiica de 18 ani a starului

Familia Seinfeld, înainte de plecarea fetei la colegiu


Coautor al serialului TV "Seinfeld", Jerry Seinfeld a devenit în 2017 cel mai bine plătit actor de comedie din lume, după ce în anul precedent a avut câştiguri în valoare de 69 de milioane de dolari.

În 1989, Jerry Seinfeld şi actorul şi producătorul de televiziune Larry David au creat "The Seinfeld Chronicles" pentru postul TV NBC, redenumit ulterior "Seinfeld". Până la al patrulea sezon, serialul devenise cel mai popular şi de succes sitcom din istoria televiziunii americane.

El a fost singurul actor din serial care a apărut în fiecare episod din cele nouă sezoane.

Potrivit International Business Times, "Seinfeld" este cel mai profitabil serial cu episoade de 30 de minute, difuzările reluate generând un profit total de 3,1 miliarde de dolari de la încheierea serialului, în urmă cu 15 ani.
În 1997, conform aceluiaşi site care citează Entertainment Weekly, câştigurile fiecărui actor din rolurile principale erau de un milion de dolari pe episod pentru Jerry Seinfeld şi câte 600.000 de dolari pentru Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus şi Jason Alexander.
La vremea respectivă, cei patru formau cel mai bine plătit grup de actori din televiziune, notează Mediafax.

După terminarea sitcomului, în 1998, Seinfeld a revenit la show-urile stand-up. A scris şi câteva cărţi despre viaţa lui, printre care şi "Seinlanguage", în 1993, în principiu o adaptare a scenariilor spectacolelor sale de stand-up. În 2002 a fost subiectul unui documentar despre show-urile la care a lucrat după serial.

Jerry Seinfeld a continuat şi apariţiile în filme sau show-uri TV de divertisment, precum "Saturday Night Live", emisiune a cărei gazdă era Julia Louis-Dreyfus, interpreta lui Elaine din "Seinfeld".
El a apărut şi într-un episod din serialul "30 Rock", după care, în 2008, şi-a împrumutat vocea pentru personajul principal din filmul de animaţie "Bee Movie".

Actorul și-a regăsit succesul cu show-ul de televiziune "Comedians In Cars Getting Coffee", lansat în 2012 și acum difuzat de Netflix, care în acest an i-a adus a patra nominalizare la premiul Primetime Emmy.
Episoadele durează câte aproximativ 15 minute şi în fiecare dintre ele Jerry prezintă o maşină clasică, în care mai apoi este însoţit de un comedian sau actor cunoscut, conducând împreună spre un restaurant unde servesc o cafea.

Cu un format mai puţin tradiţional, serialul a avut până acum un sezon de 10 episoade, urmând şi un al doilea. Printre invitaţi s-au numărat Alex Baldwin, Ricky Gervais şi Michael Richards.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod