Jennifer Love Hewitt cere scuze după apariţia pe covorul roşu: „Arătam ca o zăpăcită“

Actriţa a ales o ţinută neinspirată pentru vremea călduroasă


Nu este prima oară când Jennifer Love Hewitt îşi spune părerea despre apariţiile sale, notează Daily Mail. În 2007, tabloidele au publicat câteva fotografii în care actriţa purta bikini, în timp ce se afla în vacanţă cu fostul ei iubit, Ross McCall. Hewitt, care atunci avea 28 de ani, a transmis un punct de vedere pe blogul ei cu privire la acest subiect: "Ca să punem lucrurile la punct, nu-mi pare rău pentru mine, ci pentru toate acele fete care au probleme cu imaginea despre corpul lor. Mărimea 2 nu înseamnă că eşti grasă! Nici nu va însemna. Şi să ai măsura 0 nu te face frumoasă.

Ştiu cum arăt, şi ştiu şi prietenii şi familia. Şi ca orice femeie, îmi iubesc corpul. Pentru toate fetele cu fund, sâni, şolduri şi talie, purtaţi bikini - puneţi-i şi rămâneţi tari", a fost mesajul actriţei.

După acest episod, Jennifer Love Hewitt a devenit mai vocală pe tema acceptării corpului şi le-a încurajat şi pe alte celebrităţi să se alăture acestei perspective, notează cotidianul britanic.

În 2014, actriţa a anunţat că nu doreşte să slăbească cu orice preţ după ce a născut primul copil, preferând să-şi dedice timpul şi atenţia creşterii bebeluşului. Ea a lansat o colecție vestimentară dedicată femeilor însărcinate, realizată în colaborare cu brandul A Pea in The Pod, și și-a exprimat clar părerea despre kilogramele în plus de după naștere.
"Nu semăn deloc cu fetele de prin reviste cu care am mai avut de-a face și care se zbat să slăbească. M-am întrebat ce nu-i în regulă cu mine", a declarat ea pentru People.

Actrița a explicat că prioritatea sa era fetiţa nou-născută, Autumn: "Trebuie să am grijă de ea și mă întreb: <<Asta vreau să facă și ea când va fi la vârsta mea?>>. Mi-am zis: <<Revino-ți, mintea ta e în altă parte>>."

Jennifer a înțeles că trebuie să renunțe la vanitate și s-a ocupat în schimb de creșterea copilului, petrecând cât mai mult timp cu ea, hrănind-o, vorbind cu ea și chiar lucrând cu ea în preajmă. "Cel mai important lucru este ca ea să mănânce.
A durat nouă luni pentru a ajunge aici, ar putea dura încă nouă luni pentru a se adapta.
Dacă am o oră pentru a merge la sală sau pentru a sta puțin întinsă cu ea în brațe, prefer să stau întinsă cu ea și să dorm puțin"
, a explicat vedeta din serialul "Ghost Whisperer".

În 2015, Hewitt a părăsit platourile serialului produs de CBS 'Criminal Minds', în care interpreta rolul expertei FBI, Kate Callahan, actriţa aducând pe lume al doilea său copil.

Vedeta s-a logodit în iunie 2013 cu actorul Brian Hallisay, după ce a confirmat că este însărcinată.

Cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox, Jennifer Love Hewitt a mai jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer".
Actriţa americană a apărut şi în serialul "Mesaje de dincolo/Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod