Drake și Jennifer Lopez

Jennifer Lopez şi Drake, o relaţie surprinzătoare

Cei doi au petrecut Revelionul împreună în Las Vegas, confirmând zvonul că sunt într-o relaţie. Diva latino de 47 de ani l-a însoţit pe Drake, de 30 de ani, la concertul pe care l-a susţinut în noaptea dintre ani în clubul Hakkasan din Las Vegas.

Jennifer Lopez a fost pe tot parcursul nopţii de 31 decembrie alături de Drake, la show-ul pe care rapperul l-a susţinut în Hakkasan Club. Cântăreţul faimos pentru hit-ul "Hotline Bling" a făcut atmosferă cu piesele sale cunoscute, printe care "Energy", dar a primit şi sugestii din partea publicului, la concertul de Revelion din Las Vegas, relatează Huffington Post.

Înainte de concert, Lopez şi Drake au luat cina împreună, alături de un grup de prieteni. Drake a purtat un frac, în timp ce diva latino a etalat o rochie din catifea roşie ce-i lăsa spatele dezgolit.

Presa americană scrie că Jennifer Lopez şi Drake şi-au oficializat relaţia pe reţeaua de socializare Instagram în 28 decembrie, după ce au publicat simultan o fotografie în care rapperul, în vârstă de 30 de ani, o îmbrăţişează tandru pe diva latino, în vârstă de 47 de ani.

Pe internet circulă şi o înregistrare video în care Jennifer Lopez îl sărută pe Drake.

Deşi ea are 47 de ani, iar el 30, diferenţa de vârstă nu pare să fie o problemă.

Zvonurile că cei doi formează un cuplu au luat amploare după ce solista a publicat pe Instagram o poză în care pare cucerită de farmecul lui Drake.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod