Jennifer Lopez şi cele 5 victime masculine

Divorţează după 7 ani de căsnicie şi se zvoneşte că şi-a găsit deja un nou iubit, cu 11 ani mai tânăr decât ea. Frumoasa cântăreaţă a avut o viaţă amoroasă tumultoasă, cu două divorţuri până în prezent şi unul în desfăşurare.

A fost desemnată în acest an drept cea mai frumoasă femeie în lume de către revista People şi la vârsta de 41 de ani, Jennifer reuşeşte să dea clasă multor femei, prin simplitate şi eleganţă. Deşi mamă a doi gemeni şi cu un program foarte încărcat, vedeta reuşeşte să arate mai bine decât multe dintre colegele mult mai tinere decât artista. Aceste calităţi i-au adus de-a lungul anilor admiraţia unui număr mare de bărbaţi celebri şi nu numai. Ojani Noa, Puff Daddy, Chris Judd, Ben Affleck şi Marc Anthony sunt bărbaţii importanţi din viaţa frumoasei Jennifer, de când aceasta a cunoscut celebritatea. Niciunul însă nu a reuşit să rămână alături de vedetă prea mult timp.

1 din 6

Ojani Noa, chelnerul devenit soţ de vedetă


S-au întâlnit într-un restaurant în 1997, unde Ojani lucra ca ospătar şi a fost dragoste la prima vedere. În acelaşi an s-au şi căsătorit. Mariajul însă nu a fost unul de lungă durată şi, după 11 luni, a venit şi divorţul. Însă divorţul nu l-a scos Ojani total din viaţa vedetei. Acesta a şantajat-o în nenumărate rânduri cu înregistrări intime, iar cântăreaţa s-a luptat ani de zile prin tribunale pentru a-l împiedica să facă publice imaginile filmate în timpul scurtei lor căsnicii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 23 Iul 2011, 13:06
    Dragostea

    Incurcate sunt caile dragostei si nehotarata mai e Jennifer :))

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod