Jennifer Lopez, secretele siluetei perfecte la 46 de ani

La 46 de ani, Jennifer Lopez arată uimitor. Dar pentru asta munceşte mult şi respectă regulile care o ajută să se menţină în formă

 

Pe lângă factorii ordin fizic, o contribuţie însemnată la cum arată Jennifer Lopez o au şi atitudinea ei şi modul în care se simte în viaţa de zi cu zi; cântăreaţa a dezvăluit că îşi rezervă în fiecare zi 20 de minute în care meditează.

Născută în 1968, în cartierul Bronx din New York, Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop.

După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", ea a ajuns un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!", menţionează Mediafax.

J Lo şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Ea s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare.


Totodată, Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri, notează Mediafax. În 2012, ea a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Ianuarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod