Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, o femeie la superlativ: Arată incredibil la 47 de ani!

J Lo
Jennifer Lopez arată senzaţional în pictorialul pe care l-a făcut pentru Harper's Bazaar


Unele piese vestimentare au o încărcătură specială pentru ea. Jannifer a spus că are o haină din ultima colecţie a lui Alexander McQueen pe care a purtat-o când s-a internat pentru a-i naşte pe cei doi gemeni, Emme şi Maximilian, de opt ani, când era căsătorită cu Marc Anthony. "Eram în toiul viscolului şi purtam haina aceea mare de blană albă. Eram imensă şi era singura haină care mă încăpea.

De fiecare dată când o văd, îmi aminteşte de ziua în care s-au născut gemenii mei", a povestit vedeta.

Jennifer Lopez a vorbit şi despre colaborarea sa cu designerul Giuseppe Zanotti: "Prima oară l-am întâlnit pe Giuseppe acum câţiva ani şi îmi amintesc că era un spirit foarte drăguţ. A venit la mine acasă, bănuiam că doar o să ne salutăm, dar a stat câteva ore şi am tot vorbit despre modă. Se tot mira când vedea că am pantofii lui, zicea <<Oau! Ai pantofii ăştia? Sunt doar 10 perechi!>>.
Eu eram o admiratoare a lui de mult timp."


Colecţia Jennifer Lopez semnată de Giuseppe include doar 16 modele şi va fi valabilă din luna ianuarie 2017, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru publicaţia UsWeekly, că îi este foarte greu să se menţină în formă, dezvăluind, totodată, câteva dintre trucurile care o ajută să arate bine. "Nu beau alcool, nici cafea şi nu fumez", a spus J Lo. "Astea chiar îţi strică tenul şi te îmbătrânesc", a explicat ea, adăugând de regulă consumă alimente verzi: "Mănânc multe legume, sparanghel, varză de Bruxelles, broccoli şi kale."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod