Jennifer Lopez îl schimbă în bine pe Ben Affleck: Starul arată din ce în ce mai bine

Influența artistei asupra lui Ben Affleck este tot mai clară.
Jennifer Lopez si Ben Affleck par decisi sa-si refaca relatia pe care au incheiat-o in urma cu mai multi ani, iar o noua imagine recenta demonstreaza ca ei sunt impreuna. Cei doi au fost fotografiati in timp ce ieseau dintr-o cladire din Miami, scrie Harper’s Bazaar. J.Lo cobora scarile zambind, iar Affleck o urma, la cateva trepte distanta in urma sa.

Amandoi erau imbracati casual: Lopez purta o rochie larga albastru-pal si avea parul strans la spate, iar Affleck, imbracat cu un tricou gri inchis, jeansi maron si sneakersi, arata zvelt, cum nu a mai fost vazut de multa vreme, noteaza publicatia citata.

Mai mult timp impreuna


Fostii logodnici au petrecut mai mult timp impreuna in ultimele saptamani.
Potrivit People, ei au fost intr-o vacanta intr-un resort din statul american Montana, de unde au plecat inapoi spre Los Angeles.

Lopez si Affleck au reluat legatura dupa ce in aprilie cantareata s-a despartit de logodnicul ei, Alex Rodriguez. La randul sau, Ben s-a despartit de iubita lui, actrita Ana de Armas, la inceputul lui 2021, dupa o relatie de aproape un an. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod