Jennifer Lopez dansează la bară, iubitul ei e fericit - VIDEO

Jennifer Lopez învață repede cum să danseze la bară


Lopez o va interpreta pe lidera grupului care, în cele din urmă, merge prea departe cu planul pus la cale. Data lansării producției nu a fost anunțată, relatează Daily Mail.

Jennifer Lopez a avut o apariție apreciată în cel mai recent ei film, comedia "A Doua Şansă/ Second Act", regizată de Peter Segal, în care a interpretat personajul principal. Filmul o are în centru pe Maya, care, tot mai frustrată şi nefericită de felul în care a ajuns viaţa sa, refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a le demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă ca prestigioasele diplome.

Cu un CV fals, lucrurile nu pot ieşi conform planului, iar totul culminează cu amuzante răsturnări de situaţie.

Născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York, Jennifer Lopez a devenit cunoscută pe plan internaţional în anii 1990, graţie rolurilor principale interpretate în filmele "Selena" şi "Anaconda". În 1999, a debutat în muzică cu albumul "On the 6", care conţine două single-uri de succes - "If You Had My Love" şi "Waiting For Tonight". A mai lansat şapte albume de studio, iar, în total, discurile ei au fost vândute în peste 80 de milioane de copii.

Artista a jucat în numeroase filme şi s-a remarcat şi în televiziune, ca jurat al emisiunii "American Idol".
Filmele în care a fost distribuită au generat încasări totale de peste 2,9 miliarde de dolari, Jennifer Lopez fiind considerată cea mai influentă - şi cel mai bine plătită - artistă latino din toate timpurile. Pe 20 iunie 2013, ea a fost recompensată cu cea de-a 2.500-a stea de pe Walk of Fame din Hollywood.

Lopez deţine şi o companie de producţie de film, Nuyorican Productions, care a lansat seriale precum "The Fosters" şi "Shades of Blue".

Actriţa este producător executiv şi jurat al emisiunii "World of Dance" şi va produce şi juca în "Second Act"


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod